2009. október 3-án, szombaton Vatta ifjúsági és felnõtt együttesei Bükkzsérc csapataival mérkõztek meg hazai pályán.
Az ifjúsági együttesek találkozója 13 órakor vette kezdetét. Az ifisták mérkõzését a vattaiak a félidei 2-0-ás állást követõen végül 4-1 arányban nyerték meg.
A Vatta-Bükkzsérc felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés 16 órakor vette kezdetét.

Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 

 

 

 


A találkozót a vattai csapat nagy iramban kezdte meg és alakítottak ki jóval több lehetõséget a bükkzsércieknél, amelynek eredményeként már a 10. percben meg is szerezték a vezetést, Kõmûves János találata révén egy gólos elõnyre tettek szert.

 

A gólt követõen a bükkzsérci együttes kapcsolt nagyobb fokozatra és támadásaiknak a 21. percben lett eredménye, amikor is Szemán István talált be a vattai kapuba, így kiegyenlítettek, 1-1 lett az állás.

A 29. percben vette elõ a bíró a mérkõzésen elõször a sárga lapot, és mutatta fel a vattai Juhász Krisztiánnak.

A 44. percben a bükkzsérci Mikita József is sárga lapos játékvezetõi figyelmeztetésben részesült.

Az elsõ játékrészben mind a vattaiak, mind a bükkzsérciek egy-egy találatot könyvelhettek el, így a második 45 percnek egyenlõ eséllyel vághattak neki.

A 47. percben a bükkzsérci Tar Attila állította meg szabálytalanul a vattai támadót saját 16-osán belül, amiért a bíró sárga lapot mutatott fel neki és büntetõrúgást ítélt a vattaiak javára. A 11-est Kõmûves János értékesítette, így a vattaiak ismét megszerezték a vezetést, 2-1 lett az eredmény javukra.

A vattaiak ezt követõen is törekedtek arra, hogy gólt szerezzenek. Törekvéseik eredményeként a 60. percben újabb gólnak örülhettek, ismét Kõmûves János volt eredményes, így 3-1-re változott a találkozó állása.

A mérkõzésbõl még hátra lévõ fél órában a két csapat között egyenlõ erõk küzdelme alakult ki, azonban találatot egyik félnek sem sikerült szereznie.

 

A90 perc lefújását követõen tehát avattai szurkolók örülhettek, hiszen Vatta csapata 3-1 arányban gyõzte le Bükkzsérc együttesét.

További eredmények és tabella - felnõtt - nagyításhoz kattints a képre!

 

 További eredmények és tabella - ifi - nagyításhoz kattints a képre!


 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!