Halloween napi mulatság a mezõnyárádi iskolában

2009. november 06-án délután 16 órakor, mint minden évben, az idén is megrendezésre került a Halloween napi mulatság Mezõnyárádon a Szederkényi Anna Tagiskolában.
A kistornateremben gyülekeztek az érdeklõdõ gyerekek, ahol már várták õket a szervezõk a különbözõ kézmûves foglalkozásokkal. Lehetett töklámpást faragni, könyvjelzõt színezni, tök díszeket készíteni és papír töklámpást ragasztani.
Hirdetés_______________________________________________________________________




A tevékenységek mellett, a napközis teremben arcfestés folyt. Sokan érkeztek rémisztõ jelmezben, de volt, aki az arcára festetett valami ijesztõt.
Amikor a töklámpások elkészültek három tagú zsûri értékelte azokat. A tanácskozás után az elsõ helyet Krokos Dorina nyerte el második lett Tóth Bence harmadik pedig Halász Levente.
Az õ díjuk egy-egy oklevél volt, de minden résztvevõ kapott lufit és cukrot vigaszdíjként.
Ezek után az esõ ellenére elindultak cukorkát gyűjteni az utcákat járva. A sötétben csak a frissen készült töklámpások világítottak. A gyerekek „cukrot vagy életet” felkiáltással néhány helyre bekopogtak, volt, aki a cukor mellett döntött és több zacskónyival ajándékozta meg õket. A kellemes séta után szörp várta a gyerekeket, és a kapott édességek szétosztásra kerültek. Ezután a szépen feldíszített tornateremben beindult a buli, ahol disco zenére táncolhattak a gyerekek. A tánc és a mulatozás egészen 20 óráig tartott.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!