Véget ért a bajnokság megyei II. osztály középcsoportjában szereplõ Vatta csapata számára.
Most a felnõtt együttes tavaszi szezonban lejátszott találkozóiról készült összefoglalót és gólokat tekinthetik meg mérkõzésrõl mérkõzésre.
 
 

Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 

 

 

Tavasszal az elsõ találkozót 2010. március 20-án rendezték meg amikor Vatta a Holcim együttesével mérkõzött meg idegenben. A vattaiak Pelyhe László 4, valamint Bartk Béla és Offenbecker József 1-1 találata révén 6-2 arányban nyertek.

A 19. fordulóban Vatta csapata Emõd együttesét látta vendégül hazai pályán. A vattaiak 6-0 arányban kaptak ki.


A 20. fordulóban, április 4-án Került megrendezésre a Sajóvámos-Vatta bajnoi labdarúgó mérkõzés. A találkozót a vámosiak 2-1 arányban nyerték meg. A vattai gólszerzõ Harsányi Csaba volt.


A vattaiak a 1. fordulóban, április 11-én Tiszapalkonyát fogadták hazai pályán, akiktõl 3-0 arányban kaptak ki.


A következõ mérõzésüket április 17-án idegenben játszották Bogács ellen, akiket 2-1 arányban vertek meg. A két gólszerzõ K. Tóth Szabolcs és Pelyhe László voltak.


Április 25-én Vatta csapata Sajószöged együttesét látta vendégül hazai pályán, akiket Pelyhe László kettõ valamint Német Attila egy gólja révén 3-2 arányban gyõztek le.


Április 28-án elhalasztott mérkõzéstpótoltak a vattaiak, ekkor Felsõzsolca csapata érkezett a vattai futballpályára. A találkkozót a zsolcaiak 4-0 arányban nyerték meg.


2010. május 2-án Vatta együttese Bükkzsércre utazott a soron következõ bajnoki labdarúgó mérkõzésük lejátszására. A zsérciek 7-1 arányban nyertek. A vattai gólszerzõ Juhos Tamás volt.

Május 9-én Tibolddaróc otthonába utaztak a vattaiak, akiktõl 2-1-es gólarányú vereséget szenvedtek el. A vattai gólt német Attila szerezte.


Május 23-án a Nyírjes-Szirma otthonába látgattak a vattaiak, akikkel 1-1-es gólarányú döntetlent játszottak. A vattai gólszerzõ Juhosz Krisztián volt.


Május 26-án Harsány csapata látogatott Vattára. A vattaiaknak ekkor sem sikerült megszerezni a 3 pontot, hiszen 3-1 arányban kaptak ki . A gólszerzõ Harsányi Csaba volt.


Május 30-án került sor a Vatta-Sajósenye bajnoki labdarúgó mérkõzés lejátszására. A mérkõzésen a vattaiak 5-1-es gólarányú gyõzelmet értek el. A gólszerzõk Juhos Tamás, Juhász Krisztián, Tímár Norbert, Berceli Marcell és Béres József voltak.


Június 13-án
a vattaiak Szentistván csapatai fogadták hazai pályán, akiket Offenbecker József kettõ, valamint Vas Béla egy találata révén 3-1 arányban gyõztek le.


Az utolsó fordulóban június 20-án Vatta-Megyaszó csapatát fogadta hazai pályán, ahol 4-2-es gólaarányú gyõzelemmel búcsúztak a szurkolóiktól. A gólszerzõk Palcsák József, Offenbecker József. Német Attila és Tímár Norbert voltak.


Vatta felnõtt csapata tehát a tavaszi szezonban a lejátszott 14 mérkõzésbõl 5 gyõzelmet 1 döntetlent és 8 vereséget könyvelhetett el.
A bajniokság végén pedig összesen 41 pontot gyûjtöttek és így a tabella 9. helyén végeztek.

Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!