Véget ért a bajnokság őszi szezonja a Megyei II. osztály közép csoportjában szereplő Vatta csapata számára.
Most a felnőtt együttes lejátszott találkozóiról készült összefoglalót és gólokat tekinthetik meg mérkőzésről mérkőzésre.

Hirdetés_______________________________________________________________________

Ősszel az első találkozót 2010. augusztus 8-án rendezték meg amikor Vatta Szirmabesenyő együttesével mérkőzött meg idegenben. A szirambesenyőiek 3-2 arányban nyertek. A vattai gólokat Pelyhe László lőtte.
A 2. fordulóban Vatta csapata Megyaszó együttesével mérkőzött meg szintén idegenben. A vattaiak Kőműves János négy, valamint Pelyhe László, Paczók Károly, Juhos Tamás és Auer János 1-1 találata révén 8-3 arányban nyertek.
A 3. fordulóban, augusztus 22-én került megrendezésre a Vatta-Tiszapalkonya bajnoki labdarúgó mérkőzés. A találkozón 2-2-es gólarányú döntetlen született. A vattai gólok közül egyet Offenbecker József szerzett, míg a másik egy öngól volt.
Augusztus 29-én a vattaiak Sajószögedre utaztak, ahol Kőműves János 2, és Paczók Károly 1 találat révén 3-1 arányban nyertek.
Vattaiak az 5. fordulóban, szeptember 5-én Szentistván csapatát fogadták hazai pályán, akiktől 5-1 arányban kaptak ki. A vattai gólszerző Pelyhe László volt.
A következő mérkőzésüket szeptember 12-én idegenben játszották Sajóvámos ellen, akikkel szemben 2-2-es gólarányú döntetlent értek el. A két gól szerzője Pelyhe László volt.
Szeptember 19-én a vattaiak Bükkzsérc otthonába látogattak, akiket Juhos Tamás, Kőműves János, Szarvas Levente és Juhász Krisztián góljai révén 4-3 arányban győztek le.
Október 3-án a vattaiak Tibolddarócra utaztak, ahol 3-1 arányban verték meg a hazaiakat. A gólszerzők Juhos Tamás, Pelyhe László és Kőműves János voltak.
Október 10-én került megrendezésre a Vatta-Mezőkeresztes bajnoki labdarúgó mérkőzés, amely találkozót a keresztesiek 3-1 arányban nyertek meg. A vattai gólszerző Kőműves János volt.
2010. október 17-én Vatta együttese Nyírjes-Szirma otthonába utazott a soron következő bajnoki labdarúgó mérkőzésük lejátszására. A szirmaiak 3-2 arányban nyertek. a vattai gólszerzők Juhos Tamás és Pelyhe László voltak.
Október 24-én a vattaiak Bogács csapatát fogadták hazai pályán, akiktől 1-0 arányban kaptak ki.
Október 31-én Sajósenye otthonába utaztak a vattaiak, akiktől 5-3-es gólarányú vereséget szenvedtek el. A vattai gólokat Juhos Tamás, Kőműves János és pelyhe László szerezték.
November 7-én a Harsány csapata érkezett a vattai sportpályára, és akikkel 2-2-es gólarányú döntetlent játszottak. A vattai gólszerzők Kőműves János és Offenbecker József voltak..
November 13-án Emőd otthonába látogattak a vattaiak, akiknek ekkor sem sikerült megszerezni a 3 pontot, hiszen 5-3 arányban kaptak ki . a gólszerzők Offenbecker József, Paczók Károly és K. Tóth Szabolcs voltak.
Az előrehozott tavaszi első fordulóban a vattaiak Szirmabesenyőre utaztak, akiktől 2-0 arányban kaptak ki.
Vatta felnőtt csapata tehát az őszi szezonban a lejátszott 16 mérkőzésből 4 győzelmet 4 döntetlent és 8 vereséget könyvelhetett el.
A bajnokságban eddig tehát összesen 16 pontot gyűjtöttek és így a tabella 13. helyén várhatják a tavaszi folytatást.

Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!