Ballagás és tanévzáró a bükkábrányi iskolában - teljes felvétel
Írta: Eleven Televízió   
2014. június 20. péntek, 19:46

2014. június 20-án délután 15 órától tartották a ballagási illetve a tanévzáró ünnepséget a Bükkábrányi Arany János Általános Iskolában.
A 7.osztályos tanulók és szüleik által szépen feldíszített iskolában saját termükből indultak el csengőszóra a ballagó diákok, majd az iskolát bejárva a tornaterembe vezetett útjuk.
A 8. osztályosok versekkel, idézetekkel búcsúztak az iskolától, tanáraiktól és az itt maradó iskolatársaktól és szüleiknek is köszönetet mondtak egy-egy szál virággal. Műsorukat az énekkar dalai és két zenés darab színesítette. A hagyományok szerint a végzős diákok leendő iskolájuk szalagjait helyezték el az élet fájára. 

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A ballagóktól az intézmény nevében Derekasné Orosz Andrea intézményvezető is elbúcsúzott, majd ezt követően átadásra került az Arany-díj - amelyet az idén a 8.osztályos Kükedi Kristóf érdemelt ki - valamint a diákéletben betöltött kiemelkedő szerep elismerésére szolgáló jutalom két - szintén nyolcadik osztályos - tanulónak, Visnyei Líviának és Ács Róbertnek.
Az elismerő szavak után elhangzottak tanévben elért szép tanulmányi és sport versenyeredmények, amelyekből az idén sem volt hiány.
Az önkormányzati emlékplaketteket Szalai Szabolcs polgármester és Kiss Zoltán jegyző adta át több tanulónak illetve Székely Ottóné tanárnőnek.
A ballagó diákok közül ketten a zeneiskolai teljesítéményükért is elismerésben részesültek, így Halmai Zsófia és Ács Róbert is megkapta az intézmény hűségkorsóját.
Végül osztályonként kiosztásra kerületek a kiemelkedő tanulmányi eredményekért járó jutalomkönyvek, majd két elsős diák és az énekkar műsora után minden osztály a termébe ment, hogy a
diákok átvegyék bizonyítványukat.

 
A felvétel 1.része:
 
 

A felvétel 2.része:

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com