A Mezőnyárádi SE felnőtt csapatának őszi szezonja
Írta: Eleven Televízió   
2015. december 08. kedd, 08:19
Véget ért a bajnokság őszi szezonja  a megyei III. osztályban szereplő Mezőnyárád felnőtt együttese számára.
Az első fordulóban, augusztus 30-án a nyárádiak idegen környezetben léptek pályára Tiszapalkonya együttese ellen. A találkozó 4-1-es tiszapalkonyai győzelemmel ért véget. A nyárádi gólszerző Nagy Gergő volt.
Szeptember 5-én hazai környezetben játszottak a Bükkábrányi Bányász csapata ellen, akiket 2-1 arányban győztek le. A győzelemhez Harangozó Ákos és Hegyi Tamás járult hozzá góllal.
Szeptember 12-én idegen pályán mérkőztek meg Mezőcsát együttesével, akiktől 9-1-es vereséget szenvedtek el. A nyárádi gólszerző Himer Gyula volt.
Szeptember 19-én került sor a Mezőnyárád-Mezőkeresztes találkozóra. A mérkőzés 1-1-es gólarányú döntetlennel ért véget. A nyárádi gól egy öngól volt.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Október 3-án a nyárádiak Bükkszentkereszt együttesét fogadták a soron következő bajnoki fordulóban. A mérkőzésen 3-1-es gólarányú bükkszentkereszti győzelem született. Az egyetlen nyárádi gól szerzője Koza István volt.
Október 10-én idegen környezetben léptek pályára Szakáld csapata ellen. A találkozón 5-3-as gólarányú hazai győzelem született. A nyárádiak gólszerzője Koza István és Harangozó Ákos volt, akik közül előbbi két találatot szerzett.
Október 18-án Tiszalúc otthonába utaztak a nyárádiak, akiktől 7-0 arányban kaptak ki.
Október 24-én Sajóörös csapata érkezett Mezőnyárádra, akiktől 5-1-es gólarányú vereséget szenvedtek el. A nyárádi gólszerző Juhász Dániel volt.
Október 31-én Tiszabábolna együttese látta vendégül a mezőnyárádiakat. A bábolnaiak 2-0 arányban győzték le a nyárádiakat.
Október 7-én Köröm csapata látogatott a nyárádiakhoz, akiket 3-2 arányban győztek le. A győzelemhez Harangozó Ákos két, míg Koza István egy góllal járult hozzá.
November 14-én Borsodivánka együttese látta vendégül a mezőnyárádiakat. A végeredmény 4-2-es ivánkai győzelem lett. A nyárádi gólszerzők Koza István és Birinyi Ákos voltak.
November 21-én Mályi csapata ellen játszottak a mezőnyárádiak hazai pályán. A találkozó végeredménye 2-2-es gólarányú döntetlen lett.  A nyárádi gólokat Harangozó Ákos szerezte.

Mezőnyárád felnőtt csapata tehát a ősszel lejátszott 13 mérkőzésből 2 győzelmet, 2 döntetlent és 9 vereséget tudhat maga mögött. Mindkét győzelmet hazai környezetben érték el a nyárádiak, valamint a két döntetlennel végződő találkozót is hazai közönség előtt érték el.
A 9 vereség közül kettőt hazai pályán, hetet pedig idegenben szenvedtek el.
Az őszi szezon végére a tabellán 12. helyen állnak.

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com