Mezőkeresztes - Szerencs női bajnoki kézilabda mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2015. december 17. csütörtök, 22:02
alt
Szerencs együttesét fogadta otthonába a mezőkeresztesi női kézilabda csapat november 30-án hétfőn. Az izgalmas mérkőzésre este 6 órától került sor a mezőkeresztesi sportpályán. A két csapat játékára sokan voltak kíváncsiak, szinte teljesen megtelt a nézőtér.  Az 1. félidőt nagyon szépen indította a hazai csapat, rövid időn belül 7 gólt is sikerült értékesíteniük, mielőtt megérkezett volna az első szerencsi találat.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A félidő első felében a keresztesi csapat szinte folyamatosan tartotta a 6-7 pontos előnyt a vendég csapattal szemben. A félidő második felében a keresztesi csapat tovább növelte előnyét 10-12 pontosra. Az első félidő végére a keresztesiek már 14 ponttal vezettek így az eredmény 21:7 lett a keresztesi csapat javára.
 
A 2. félidőt ismét a hazai csapat indította. A félidő első felében úgy tűnt a szerencsi csapat képtelen felzárkózni, és tehetetlennek bizonyul a keresztesiek támadásaival szemben. A félidő második felében is sikerült a hazai csapatnak fenntartania azt a lendületességet, amely az uralkodó volt az egész mérkőzés ideje alatt. A félidő végére már 26 ponttal vezettek a keresztesiek így a végeredmény végül 38:12 lett a mezőkeresztesi csapat javára.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com