Jótékonysági bál a gyerekekért Mezőnyárádon - teljes felvétel
Írta: Eleven Televízió   
2016. március 14. hétfő, 12:35
alt
Március 12-én rendezte meg hagyományos jótékonysági bálját a Nyárádi Ifjúságért Közalapítvány és a Mezőnyárádi Gyermekekért Közhasznú Alapítvány kuratóriuma. A rendzvénynek a Szederkényi Anna Tagiskola tornaterme adott otthont, a rendezésben pedig mind az óvoda, mind az iskola Szülői Munkaközössége részt vállalt.
A rendezvény este 8 órakor vette kezdetét a megnyitóval és nyitótánccal. A 8. osztályosok által táncolt bécsi keringő nagy sikert aratott, majd a Sky Dance tánciskola mezőnyárádi növendékeinek produkcióját tekinthették meg a jelenlévők.
Ezt követően a 8.osztályosok egy meglepetéssel szolgáltak: a Kalinka táncot adták elő, amelynek óriási siker volt a vendégek körében.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 A produkció után a bál egyik védnökeként Farkas Jánosné, a Szederkényi Anna Tagiskola tagintézmény vezetője köszöntötte az est vendégeit, majd a nyolcadikosok egy táncra kérték fel szüleiket.
A hajnalig tartó tánchoz a Tutti Frutti zenekar szolgáltatta a zenét, éjfélkor pedig a támogatók által felajánlott tombolanyeremények kerültek kisorsolásra.

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com