Bozsik-torna - A BSC U11 és U13 csapatainak mérkőzései
Írta: Eleven Televízió   
2016. április 19. kedd, 13:15
alt
2016. április 10-én a Bükkábrányi Sport Club U11-es és U13-as csapata Bozsik tornán vett részt Mezőkövesden. A BSC U11-es csapata Mezőkövesd, Bogács és Mezőkeresztes együtteseivel mérkőztek meg. Az első mérkőzést Mezőkeresztes együttese ellen játszották. A találkozón az ábrányiaknak négy, míg a keresztesieknek csupán két találatot sikerült szerezniük, így a végeredmény 4-2-es bükkábrányi győzelem lett.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az ábrányiak góljait Miskolci Péter és Lukács Levente szerezték, akik közül Miskolci Péter három gólt szerzett.
Az U11-esek második mérkőzésükön Mezőkövesddel játszottak, akikkel szemben 1-1-es gólarányú döntetlent sikerült elérniük. Az ábrányiak gólját Miskolci Péter szerezte.
A harmadik mérkőzésen Bogács ellen játszottak az ábrányiak, akiket 4-3 arányban győztek le. Azt ábrányi gólok közül hármat Miskolci Péter, míg egyet Zimányi Péter szerzett.
Az eredmények tükrében az ábrányi U11-es korosztály a tornán 2. helyezést érte el.
 
A BSC U13-as csapata a Mezőkövesd Zsóry 1. és 4. számú csapataival valamint Szentistván együttesével mérkőzött meg az előzetes sorsolás alapján az „A” csoportban.
A Mezőkövesd Zsóry 1. számú csapatát 1-0 arányba győzték le, míg a 4. számú csapatától 4-2 arányban kaptak ki.
A harmadik mérkőzést a bükkábrányi 13-as korosztály Szentistván ellen játszotta. Az ábrányiak ezt a mérkőzést döntetlennel zárták, 2-2 találatot könyvelhetett el mindkét csapat. Az ábrányi gólszerzők Suha Levente és Szamkó László voltak.
A csapat ezekkel az eredményekkel a csoport harmadik helyén végzett így a torna ötödik helyéért játszhatott Mezőkövesd Zsóry 2. számú csapatával.
A Végeredmény 1-1 lett, azonban a jobb gólkülönbség döntött, így az ábrányi U13-as korosztály a tornán a 6. helyezést érte el.
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com