Gyermeknap - hagyományőrző programok Mezőnyárádon
2018. május 25. péntek, 12:50
Rendhagyó nap volt a mezőnyárádi Boldog Sándor István Katolikus Iskolában május 25-én. Egy hagyományőrző nap keretében ugyanis ekkor kerültek megrendezésre a gyermeknapi programok. Az időjárás sajnos nem volt túl kegyes a gyerekekhez, így az egész délelőtt tartó eső miatt a szabadtérre tervezett programok a tantermekben és a tornateremben kerültek megrendezésre.
A hatodik, hetedik és nyolcadik osztályban egyrészt öko-akadálypályán tehette próbára ügyességét mindenki, számos játékot kipróbálhattak az osztályok. A másik helyszínen ördöglakat és más, jó logikai készséget igénylő feladat várt a nebulókra. Ismét máshol egy óriási labirintus játékban igyekeztek eljuttatni a golyót a kijáratig a vállalkozó szelleműek.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A nagy tornateremben egyrészt a mostanában nagy népszerűségre szert tett buborék foci aratott nagy sikert, másrészt egy óriás csocsót is kki lehetett próbálni, amelyben a bábuk maguk a játékosok voltak.
Eközben a díszteremben a rodeó bika varázsolt vadnyugati hangulatot, különös tekintettel a biztatásra, amely a vállakozó szelleműeket buzdította a minél hosszabb kitartásra.
Mint már több éve, idén is ajándékokkal kedveskedett az iskola, az önkormányzat és a Szülői Munkaközösség a gyerkőcöknek. Ezeknek a kiosztására ebéd előtt került sor. Az iskolától és a szülőktől idén mindenki egy-egy ajándékcsomagot kapott, a községi vezetés pedig egy úgynevezett phlat ball nevű labdával lepte meg a tanulókat.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com