Nyárelő - Napsugaras Napok Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2018. június 09. szombat, 11:12
Napsugaras Napok várták a bükkábrányi óvoda és bölcsőde csöppségeit és a szülőket június 4-e és 8-a között. A gyerekeket minden nap más, érdekesebbnél érdekesebb program szórakoztatta.
Hétfőn délelőtt mindenki akadályversenyen bizonyíthatta ügyességét és gyűjthette a jól megérdemelt matricákat.
Kedden egyrészt csillámtetoválással, másrészt arcfestéssel gazdagodhatott mindenki az óvónéniknek köszönhetően. Csoportonként mindenki a csopoortja jelét kaphatta meg egy tetszetős ábraként az arcára.
Az aranyszőrű bárányról szólt az a bábjáték, amelyet szintén a pedagógusok adtak elő szerdán a mesedélelőtt keretében és amely osztatlan sikert aratott a gyerkőcök között.
Csütörtökön egy izgalmas kirándulás vár mindenkire a harsányi kalandparkban, ahol állatsimogatás, lovaglás, lovaskocsikázás, traktorozás várt a kicsikre.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Pénteken igazi program kavalkáddal zárult a hét. Délelőtt a mezőkövesdi tűzoltóknak köszönhetően hatalmas hab felhő árasztotta el a bölcsi udvarát, amelyben kedvükre tombolhattak kicsik és nagyok.
Délután négy órától a gyerekek mellett már szülőket, nagyszülőket, hozzátartozókat is vártak az ovi udvarára egy nyárindító családi délután keretében.
Kicsikre és nagyokra egyaránt büfé várt, amelynek volt is forgalma bőven, hisz' a rekkenő hőségben elkelt a finom hideg frissítő. Az udvaron felállított ugrálóvárakat főleg a nebulók használhatták, de addig a szülők kedvükre beszélgethettek, aki pedig kedvet érzett hozzá, az kézműveskedhetett is, vagy éppen megcsodálhatta a lufi hajtogató bohócok ügyességét.
Öt órakor Kovácsovics Fruzsina zenés, interaktív műsora vonzott sok érdeklődőt a hátsó teraszból kialakított színpadhoz. Este fél 7-kor került sor a tombolaszelvények kisorsolására, melynek nyereményeit a szülők ajánlották fel. Ezt követően pedig pedig, mintegy zárásaként az egész hétnek, egy közös énekléssel köszöntek el egymástól szülől, gyerekek és pedagógusok.

 

 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com