Makk Marci és Makk Marcsi tábor Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2018. június 25. hétfő, 10:38

Erzsébet Napközi Tábor keretében a bükkábrányi gyógytestnevelésre járó gyerekek számára szervezték meg a Makk Marci és Makk Marcsi tábort június 18-a és 22-e között. A heti programok között elsősorban a mozgás: az úszás, a torna, a jóga, a kerékpározás került előtérbe. A napi programok lebonyolításáról Szemán-Dobó Violetta és Szabóné Hajdú Katalin tanárnők, Czufor Adrienn gyógytestnevelő és Víghné Novák Erika jóga oktató gondoskodtak.   
A 21 résztvevő nebuló számára a hétfői tábornyitás után külnösen nagy hangsúlyt kapott az úszás, amelyhez minden nap a mezőkövesdi uszodába utazott a kis csapat, akol mindenki elsajátíthatta az úszás alapjait, kedvet kaphatott ehhez a sporthoz. Ez mellett minden nap volt lehetőség a sportos játékokra is az iskola udvarán, vagy az arborétum területén, ahol sok más mellett a aktivity, a gumizás, vagy a karikázás is szerepelt a napi kínálatban.
Több alkalommal nyújtott különleges és hasznos levezetést a tornateremben a jógával való ismerkedés, a gyakorlatok végrehajtása.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Kedden egy tartalmas mezőkövesdi kirándulásra került sor, melynek során a Kavicsos tó környékét és a Hadas városrészt járhatták be a táborozók.
Szerdán egy újabb kirándulás várt mindenkire. Ezúttal Miskolc-Tapolcára ment a csapat, ahol hatalmas élményt jelentett a barlangfürdő, a fagyizás és a dísztó körüli közös játék.
Csütörtökön a csapat egy része rövid kerékpártúrán vett részt Mezőnyárád irányába, egy másik része pedig egészséges gyümölcssalátát készíthetett az iskola ebédlőjében.
Aki pedig megéhezett volna a reggeltől délutánig tartó mozgásban, az minden nap tízóraival ebéddel és uzsonnával csillapíthatta az éhségét.

 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com