II. Dél-borsodi Teremlabdarúgó Torna: a Mezőkeresztesi SE mérkőzései
Írta: Eleven Televízió   
2019. február 01. péntek, 13:56
alt

2019. január 26-27-én került megrendezésre a II. Dél-borsodi Teremlabdarúgó Torna. A tavalyi viadal után idén már a térségben lévő 54 település közül 32 település nevezett, ennyi csapat mérte össze focitudását. Immáron 2 helyszínen, a mezőkeresztesi és a mezőkövesdi sportcsarnokban lebonyolításra kerülő eseményen 6 csoportban folyt a küzdelem.
Az alábbi videós összefoglalóban a Mezőkeresztesi SE mérkőzéseit nézhetik meg, akik a ,,D” csoportba kerültek, ahol 5 ellenféllel mérkőztek meg.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________

 
Első mérkőzésüket Hejőszalonta ellen játszották, amelyet 6:0-ra nyertek meg.Köröm csapata ellen 6:1-re nyertek.Tiszabábolna ellen is sikerült győzni, 3:1-re diadalmaskodtak.Mezőnyárád csapata ellen 1:1-es döntetlent értek el. A csoportkör utolsó mérkőzésén, Sajólád ellen 4:1-re nyertek.
A mérkőzések eredménye alapján Mezőkeresztes csapata továbbjutott a legjobb 16 csapat közé, így a legjobb 8 közé jutásért mérkőzhettek meg Hejőpapi csapata ellen, ahol 3:0-ra nyertek.
Ezzel az eredménnyel továbbjutottak, és Tiszakeszi ellen mérkőztek meg a továbbjutásért: 1:0-ra nyertek, így az elődöntőbe is bekerültek.
Az elődöntőben Bogács ellen játszottak, akiktől 2:0-ra kikaptak. A torna 3. helyéért Mályi csapatával mérkőztek meg: 2:2-es döntetlent játszottak, így büntető rúgásokkal döntötték el a végeredményt, ahol Keresztes nyert 5:3-ra.
 A döntőbe Bogács és Nyékládháza jutott be, ahol Bogács nyerte a mérkőzést, így kialakult a torna végeredménye is: a harmadik helyezett Mezőkeresztes, a második Nyékládháza, az első pedig Bogács lett.
A tornán további díjazások is voltak: a torna legjobb játékosa Vámosi Csaba (Mezőkeresztes), gólkirálya Czeglédi Márk (Bogács), legjobb kapusa pedig Zselenák Viktor (Nyékládháza) lett.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com