Másodszor - újra óvodás mesetalálkozó Mezőnyárádon
Írta: Eleven Televízió   
2019. április 08. hétfő, 11:49
Úgy tűnik sikerült hagyományt teremtenie a mezőnyárádi óvoda pedagógusainak a "Kis óvodák mesetalálkozója" elnevezésű rendezvénnyel. Tavaly volt ugyanis az első olyan alkalom, ahol több óvoda gyerkőcei csillogtathatták meg tudásukat egy-egy mese dramatizálása kapcsán. Április 5-én újra sor került a találkozóra.
A rendezvényen idén a házigazdák mellett a csincsei, a vattai és a mezőnagymihályi óvodások egy kis csoportja adott elő egy-egy kedves mesejelenetet, amelyet a három főből álló zsűri értékelt. A zsűri asztalánál Kiss Sándorné és Czirják Károlyné nyugalmazott óvoda vezetők, valamint Gagna Erika tanítónő foglaltak helyet.
A vendégeket Tóth Sándorné intézmény vezető köszöntötte és kívánt mindenkinek jó versenyzést, sikeres szereplést.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A rövid megnyitót követően került sor az előadásokra az óvónénik vezetése mellett. Ennek végeztével a zsűri tagjai visszavonultak, hogy meghozzák döntésüket.
A győzteseknek kijáró vándor tarisznyát idén a mezőnagymihályiak vihették magukkal más kedves ajándékokkal együtt. Természetesen a másik három csoport tagjai is hasonló jutalommal és egy emléklappal térhettek haza.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com