Május 1. - majális Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2019. május 02. csütörtök, 13:43
Több helyszínt is felölelt az a majális, amelyre a mezőkeresztesi önkormányzat és az IKSZT várta az érdeklődőket május első napján.
Reggel fél 9 után a kipufogófüst illata töltötte meg a várost, hiszen a szokásos motoros felvonulással kezdődött a nap. Ennek végeztével a piactéren a "Közlekedik a család" elnevezésű vetélkedő helyi fordulója zajlott, ahol mind a kerékpárosok, mind az autósok bizonyíthatták a biztosnságos közlekedésre való rátermettségüket több fordulóban is. A sportpályán számos csapat rúgta bőrt a Majális Kupa elnyerése reményében. Közben az IKSZT udvarán büfé, lézerharc, főzési lehetőség és számos kulturális program tette színessé a napot.
Tíz órakor Majoros János polgármester köszöntötte a megjelenteket, majd a Bükkalja Diák- és Tömegsport Egyesület karatékái szolgáltak látványos bemutatóval.
Őket a Jóbarátság Nyugdíjas Klub, majd pedig a Szent Erzsébet Nyugdíjas Klub tagjai követték egy-egy dalcsokorból összeállított rövid műsorral.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A Szervita Nővérek Gyermekotthonánnak ifjú lakói felelevenítették a májusfa állítás régi hagyományát, annak gyökereit. Az ő műsorukat a közlekedési vetélkedő eredményeinek kihirdetése követte, melyet Varga János r.alezredes a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság alosztályvezetője ismertetett.
Innéttől a tánc vette át a főszerepet. A Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola helyi táncosai csillogtatták meg tudásukat. Műsoruk végén, mintegy meglepetésként, a Jóbarátság Nyugdíjas Klub tagjai léptek a közönség elé korukat meghazudtoló módon, majd a Retro Ladies csapata varázsolt vadnyugati hangulatot a művelődési ház udvarára.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com