Diák önkormányzati napot tartottak Mezőnyárádon
Írta: Eleven Televízió   
2019. június 14. péntek, 12:57
A vakáció közeledtét jelzi, hogy a mezőnyárádi iskolában is egyre kevesebb a tanulással és egyre több a szórakozással, illetve az elmúlt tanév értékelésével töltött napok száma.
Június 13-án került sor az úgynevezett DÖK napra, vagyis diák önkormányzati napra.
Reggel 8 órától kezdődött az a közgyűlés, ahol az elmúlt hónapok munkáját beszélték meg és értékelték az illetékesek. Stefán Zsófia a diák önkormányzat vezetője értékelte röviden az elmúlt egy évet, majd bemutatták az új osztálytitkárokat és diákönkormányzati tagokat, akiket szavazás útján választhattak meg a tanulók. A közgyűlés végeztével osztályonként mindenki a másnap megtartandó ballagásra gyakorolt egy órát egészen 10 óráig.
Ekkor a díszteremben egy érdekes előadás várta a tanulókat. Kleszó András a Bükki Nemzeti Park Igazgatóságának munkatársa egyrészt a környék élővilágának érdekességeivel, másrészt a magyarországi három nagyragadozóval: a hiúzzal a farkassal és a barna medvével ismertette meg az iskola tanulóit.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az előadás után mindenki kedvére mozoghatott - igaz, a nagy hőség miatt többnyire a hűvösön - egyészen ebédig.
Az ebédet követően 14 órától a Holocén Természetvédelmi Egyesület munkatársai látogattak az iskolába. A felsősök részére a díszteremben Kiss József tartott előadást, melynek középpontjában a környezetszennyezés, a hulladékok keletkezése és ez utóbbinak a csökkentése állt egy tisztább élhetőbb jövő érdekeit szem előtt tartva. Az alsósok szintén hasonló témában hallgathattak előadást a hatodik osztályban interaktív formában.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Riporter


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com