Tanévzáró szentmise Mezőnyárádon
Írta: Eleven Televízió   
2019. június 21. péntek, 11:39

Hálaadó szentmisével és évzáró ünnepséggel búcsúztatták a tanévet a mezőnyárádi iskola diákjai, pedagógusai június 20-án délután. A szentmisét celebráló Lipcsák János plébános a VAKÁCIÓ szó betűit felhasználva szolgált jótanácsokkal a prédikációjában. Az igeliturgia végén pedig megáldotta a nyolcadikosok tablóját, hangsúlyozva: az áldás nem magának a tárgynak szól, hanem a rajta szereplőknek, életútjuknak. A mise végeztével a himnuszok hangoztak el.
A szentmise után került sor az évzáróra. Ennek kezdeteként egy elsős kisdiák szavalata hangzott el.  Farkas Jánosné igazgató értékelte az elmúlt tanévet. Ezen belül kitért mindazokra, akik valamilyen téren kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az év folyamán, valamint megköszönte mindazok munkáját és támogatását, akik egész tanévben segítették az intézményt.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A beszéd végén röviden tájékoztatott arról, hogy a tanév zárásával igazgatói munkája véget ért, helyére az Egri Főegyházmegye Kalóné Papp Krisztinát nevezte ki.   Több felnőtt és számos diák részesült jutalom könyvben, illetve oklevélben. A Hórvölgye Alapfokú Művészetoktatási Intézmény részéről Daragó Károly adott rövid értékelést az elmúlt tanévről, illetve több most ballagott nyolcadikos diákot is megjutalmazott kitartó munkájukért.  
A távozó nyolcadikosok átadták az iskola zászlaját a nyomdokaikba lépő hetedikeseknek, majd iskola himnuszának eléneklésével zárult az ünepélyes tanévbúcsúztató. 
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com