"Itt van az ősz..." - tanévnyitó Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2019. szeptember 02. hétfő, 09:02
A Bükkábrányi Arany János Általános Iskolában augusztus 30-án tartották meg a tanévnyitót. Az iskola tornatermében megtartott ünnepségen a szülők, tanárok és persze a gyerekek jelenlétében kezdődött el a 2019/20-as tanév.
Az ünnepség az elsősök bevonulásával vette kezdetét, akiket tanáraik mellett a nyolcadikosok is kísértek. A tanévnyitó elején a Himnusz hangjai csendültek fel, majd egy, a vakációt búcsúztató vers következett.
A megjelenteket Éliásné Takács Anikó igazgató köszöntötte, majd Derekasné Orosz Andrea intézményvezető szót ejtett a nyár fontosabb közösségi eseményeiről, valamint bemutatta az iskola két új taítóját: Tóthné Sándor Editet, illetve Ludányiné Rajna Gabriellát. Éliásné Takács Anikó ismertette a most kezdődő tanévben tanítók névsorát, valamint több, a mindennapi iskolai életet érintő változásról is beszámolt.
Beszédét követően az első osztályosok kis műsora következett, majd a legkisebbek megkapták az iskola jelképeit, a nyakkendőt és a jelvényt a nyolcadikosoktól. A kicsik fogadalmat is tettek, az ünnepélyes percek után pedig - mintegy jelképesen besétálva az iskolába - átmentek az
"Arany-kapun".
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com