Mezőkeresztes - Albrecht Miskolc kézilabda mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2019. november 17. vasárnap, 12:12
alt

A mezőkeresztesi női kézilabda csapat hazai környezetben játszotta a soron következő mérkőzését 2019. november 9-én. Ez alkalommal az Albrecht Miskolc együttesét fogadták otthonukba. A találkozóra délután 16:00-tól került sor.

Az 1. félidőt a keresztesi csapat gólja indította, amire hamarosan megérkezett a miskolci csapat válasza. A félidő első felében a hazai csapat magához ragadta a vezetést, egymás után háromszor is megrezegtette a vendégcsapat kapujának hálóját. Miskolc igyekezett felzárkózni, de nem tudta behozni a lemaradását.
A félidő második felében a vendégek tovább próbálkoztak a hátrány lefaragásával, a próbálkozások sikeresnek bizonyultak, így a félidei eredmény 13:15 lett a vendég csapat javára.
 
A 2. félidőt szintén a keresztesiek nyitották kettő találattal, de rövid időn belül miskolciak is betaláltak ismét a kapuba. A félidő első felében a hazai csapat folyamatosan értékesítette góljait, így a lemaradásukat sikeresen behozták.

A félidő második felében a hazai csapat sorozatos gólgyártásba kezdett, a vendégcsapat minden próbálkozás ellenére sem tudta behozni a lemaradását, így a végeredmény 27:25 lett a keresztesi csapat javára.
A hazai csapat szakosztályvezetője, Palatics Attila értékelte a mérkőzést.
 

 
Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com