A BSC csapatainak őszi szezonja
Írta: Eleven Televízió   
2019. december 09. hétfő, 12:45
alt

Véget ért az őszi szezon a megyei II. osztály közép csoportjában szereplő Bükkábrányi SC felnőtt együttese számára. Most a lejátszott és felvételre került találkozókról készült összefoglalót és gólokat tekinthetik meg.

Első mérkőzésüket hazai környezetben játszották, Bükkzsérc csapata ellen. A mérkőzés 7:2 es vereséggel ért véget a hazaiak számára.  A két ábrányi gólt Hócza József szerezte.
Augusztus 17-én Tiszakeszi ellen 9:3-ra kaptak ki. A gólokat Prodán Márk, Mizser Kristóf és Bodzán Krisztián szerezte.
Augusztus 24-én Mályi ellen 5:2-re kaptak ki. Az ábrányi gólokat Bodzán Krisztián és Prodán Márk szerezte.
Augusztus 31-én Mezőnagymihály otthonába utaztak az ábrányiak, ahol 4:3-ra kaptak ki. A három ábrányi gólt Bodzán Krisztián, Prodán Márk és Nagy László szerezte.
Szeptember 8-án Harsány ellen 6:1-re kaptak ki. Az egyetlen ábrányi gólt Bodzán Krisztián szerezte.
Szeptember 14-én Sajószöged csapatát fogadták otthonukba az ábrányiak, ahol 4:0-ra kaptak ki.
Szeptember 22-én Onga ellen 2:2-es döntetlent tudhattak maguk mögött. A két gólt Virág Zénó és Bodzán Krisztián szerezte.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Szeptember 28-án Vatta ellen 7:3-ra nyertek. A gólok közül Prodán Márk hármat, Bodzán Krisztián kettőt, míg Kovács Ádám és Rendes László egyet-egyet szerzett.
Október 6-án Cserépfalu otthonába utaztak, ahol 4:2 –re kaptak ki. A kettő gólt Nagy László és Bodzán Krisztián szerezte.
Október 12-én Tibolddaróc ellen 5:4-re kaptak ki. A négy gól közül Prodán Márk kettőt, míg Suha Levente és Nagy László egyet – egyet szerzett.
Október 26-án Kisgyőr csapatát fogadták otthonukba. A találkozót az ábrányiak nyerték 2:1-re. A kettő gólt Bodzán Krisztián és Hócza József szerezte.
November 3-án Ónod ellen 3:2-re kapta ki. A két ábrányi gólt Hócza Józef és Kaló Gábor szerezte.
November 9-én hazai környezetben léptek pályára, Hernádnémeti csapata ellen, ahol 2:1-es vereséget tudhattak maguk mögött. Az egyetlen gólt Rendes László szerezte.
November 17-én Emőd ellen 5:0-ra kaptak ki.
November 24-én Bükkzsérc ellen, 7:2 re kaptak ki. A két ábrányi gólt Prodán Márk szerezte.
Bükkábrány felnőtt csapata az ősszel lejátszott 15 mérkőzésből 2 győzelmet, 1 döntetlent és 12 vereséget tudhat maga mögött. A 2 győzelmet hazai pályán a döntetlent idegen környezetben sikerült elérni. A 12 vereségből 4-et hazai, míg 8–at idegen környezetben szenvedték el. Ezzel az eredménnyel a 14. helyen végeztek a tabellán.

A Bükkábrányi SC U14-es csapata az ősszel lejátszott 9 mérkőzésből 3 győzelmet és 6 vereséget tudhat maga mögött. A 3 győzelemből 2 hazai, míg 1 idegen környezetben sikerült elérni. A 6 vereségből 3-at idegen, 3-at pedig hazai pályán gyűjtöttek be. Ezzel az eredménnyel a tabellán a 7. helyen végeztek.

A Bükkábrányi Sport  Club utánpótlás korosztálya számára is lezárult az őszi szezon. Az U7-U9-U11-U13-as korosztály  az ősz folyamán több, Mezőkövesden megrendezett Bozsik tornán vett részt. A gyerekek mérlege nem alakult kedvezően, de sikerült szép győzelmeket is elérniük.

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com