Mezőkeresztes - Szerencs kézilabda mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2019. december 09. hétfő, 12:49
alt

A mezőkeresztesi női kézilabda csapat hazai környezetben játszotta a soron következő mérkőzését 2019. november 24-én. Ez alkalommal Szerencs csapatát fogadták otthonukba.
Az 1. félidőt az első percekben a szerencsi csapatnak sikerült jobban indítani egymás után három találattal. Röviddel ezután azonban a hazai csapat szépített. A félidő első felében a hazai csapat bizonyult erősebbnek és folyamatosan megtartotta vezető pozícióját.
A félidő második felében a vendég csapatnak sikerült  behozni a hátrányát, így a félidei eredmény 13:14 lett a vendég csapat javára.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________

 A 2. félidőt szintén a szerencsi csapat indította, de szinte azonnal meg is érkezett erre a hazaiak válasza. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesítette góljait, de a szerencsiek folyamatosan megtartották a vezetést.
A félidő második felében a hazai csapat igyekezett felzárkózni, így a félidő végére 26:26 lett az állás, de a szerencsiek az utolsó percben találtak be ellenfelük kapujába, így  a végeredmény 26:27 lett a vendég csapat javára.
 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com