2020. január 24-25-én került megrendezésre a III. Dél-borsodi Teremlabdarúgó Torna. A térség települései a mezőkövesdi és a mezőkeresztesi városi sportcsarnokban mérték össze tudásukat. Az ,,A” csoportban szereplő bükkábrányi csapat Mezőkeresztesen lépett pályára. Első mérkőzésüket Hejőszalonta ellen játszották, amely 0:0-ás döntetlennel zárult. Nyékládháza csapata ellen 1:1-es döntetlent tudhattak maguk mögött.  Harsány ellen szintén 1:1-es döntetlennel zárult a párharc.Nemesbikk együttese ellen 2:0-ra nyertek az ábrányiak. Utolsó mérkőzésükön, Igrici ellen 4:0-ra nyertek.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Bükkábrány csapata az ,,A” csoport 3. helyén végzett, így végül nem jutottak tovább a vasárnap délutáni döntőbe. 2020. január 24-25-én került megrendezésre a III. Dél-borsodi Teremlabdarúgó Torna. A térség települései a mezőkövesdi és a mezőkeresztesi városi sportcsarnokban mérték össze tudásukat. Mezőnyárád csapata Mezőkövesden lépett pályára. Bogács csapata ellen 3:1-re kaptak ki a nyárádiak.Sajólád ellen 3:0-ás vereséget tudhattak maguk mögött. Mályi együttese ellen 7:1-re kaptak ki. Hejőpapi ellen 3:5-ös vereséget szenvedettek. Mezőnyárád csapata az ,,E” csoport utolsó, 5. helyén végzett, így értelemszerűen nem sikerült továbbjutniuk a vasárnap délutáni döntőbe.

2020. január 24-25-én került megrendezésre a III. Dél-borsodi Teremlabdarúgó Torna. A térség települései a mezőkövesdi és a mezőkeresztesi városi sportcsarnokban mérték össze tudásukat. Mezőkeresztes hazai környezetben lépett pályára a vasárnapi párharcok során. Első mérkőzésüket Hejőkürt ellen játszották, ahol 1:0-ra nyertek. Ónod csapata ellen 5:0-ra diadalmaskodtak. Sály csapata ellen 7:0-s győzelmet tudhattak maguk mögött. Kisgyőr együttese ellen 1:0-ra nyertek a keresztesiek. Mezőkeresztes csapata a csoportjában lévő mérkőzéseket győzelemmel zárta, így tovább jutottak a vasárnapi nyolcaddöntőbe, ami Mezőkövesden került megrendezésre. Azonban itt a kövesdiektől 4:2-re kikaptak, így számukra is véget ért a küzdelem a kupáért.

 
 
 
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com