KELE SE Keszi - Bükkábrány bajnoki labdarúgó mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2020. szeptember 07. hétfő, 11:31
alt

2020. augusztus 30-án Bükkábrány csapata idegen környezetben lépett pályára. Mezőcsát otthonába utaztak, ahol KELE SE, vagyis a Keszi Legendák csapatával mérkőzhettek meg, akik Mezőcsát helyén, helyett a megyei II. osztályban indulnak.  A találkozó 17 órakor vette kezdetét.
A 18. percben Icsó Zsolt gólja révén a csátiak szerezték meg a vezetést. A 27. percben Kemény Tamás szerzett gólt csapatának. 4 perc elteltével az ábrányiak büntető rúgást végezhettek el. A gólt Bodzán Krisztián értékesítette.
35. percben Egyed Attila volt eredményes. 6 perc elteltével az ábrányiak szépítettek. Pásztor Zsolt Szabolcs szerzett gólt csapatának.Az első játékrészben több gól nem született, így 3:2-es csáti vezetés mellett mehettek el pihenőre a csapatok.
Az 50. percben az ábrányiak ismét büntető rúgást végezhettek el. A gólt Bodzán Krisztián értékesítette. A 60. percben Pásztor Zsolt Gábor gólja révén az ábrányiak átvették a vezetést. A 81. percben Szombati Krisztián gólja révén megint döntetlen lett az állás. 90. percben Kövér Kristóf volt eredményes.
A maradék játékidőben több gól nem született, így a Mezőcsát – Bükkábrány bajnoki labdarúgó mérkőzés végeredménye 5:4 lett.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

 
A mérkőzés jegyzőkönyve és az aktuális tabella IDE KATTINTVA tekinthető meg az MLSZ weboldalán.

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com