Mezőkeresztes - Zalaegerszeg Magyar Kupa labdarúgó mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2020. szeptember 24. csütörtök, 11:41
alt

2020. szeptember 19-én szombaton  Mezőkeresztes csapata a Magyar Kupa legjobb 64 csapata közé kerülésért játszhatott hazai környezetben. A mérkőzést nagy várakozás előzte meg, hiszen Mezőkeresztes csapata még sosem játszhatott az élvonalban játszó gárdával, ráadásul tétmérkőzésről volt szó. A házigazda a megyei selejtezőkből három győzelemmel jutott a főtáblára, két magabiztos siker mellett egy alkalommal büntetőpárbajban diadalmaskodtak. Az ellenfél az  NBI-ben szereplő Zalaegerszeg csapata volt. A találkozó 15 órakkor vette kezdetét, mintegy 400 néző volt kíváncsi a mérkőzésre.
A 2. percben a zalaegerszegiek szerezték meg a vezetést. Dragoner Dávid Filip volt eredményes.
A 17. percben Koszta Márk szerzett gólt csapatának.
A 34. percben Vass Patrik Ádám talált be a keresztesi kapuba.
A 44. percben szintén Koszta Márk volt eredményes. Találata réven 0:4 lett az állás, ami egyben a félidei eredményt is jelentette.
Az 50. percben Koszta Márk megszerezte harmadik golját is. 7 perc elteltével szintén zalaegerszegi gól született.
Az 58. percben Dragoner Dávid Márk is megszerezte második gólját. A 70. percben Zimonyi Dávid talált be  a keresztesi kapuba. 6 perc elteltével Bobál Dávid volt eredményes. A 80. percben Koszta Márk megszerezte ötödik gólját is, ami a Zalaegerszeg csapatának már a tizediket jelentette.
3 perc elteltével újra Zimonyi Dávid szerzett gólt csapatának. A maradék játékidőben több gól nem született, így a Mezőkeresztes-Zalaegerszeg mérkőzés végeredménye 0:11 lett.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
 
A mérkőzés jegyzőkönyve  IDE KATTINTVA tekinthető meg az MLSZ weboldalán.

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com