Mezőkeresztes - Sárospatak kézilabda mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2020. október 22. csütörtök, 12:19
alt

2020. október 18-án Mezőkeresztes U14 es női kézilabda csapata hazai környezetben fogadta Sárospatak együttesét. A találkozó délelőtt 10 órakor volt a Mezőkeresztesi Általános Iskola Sportcsarnokában.

 Az 1. félidőt az első percekben a sárospataki csapatnak sikerült jobban indítani egymás után kettő találattal. Röviddel ezután azonban a hazai csapat szépített. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesítette góljait, de a sárospatakiak folyamatosan megtartották a vezetést.

 A félidő második felében a hazai csapatnak sajnos nem  sikerült  behozni a hátrányát, így a félidei eredmény 10 -12 lett a vendég csapat javára.

A 2. félidőt a szintén a vendég csapat indította, de szinte azonnal meg is érkezett erre a hazaiak válasza. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesítette góljait, de a vendég csapat  folyamatosan megtartotta a vezetést.

A félidő második felében a hazai csapat  próbált felzárkózni, de úgy tűnt, minden erőfeszítés ellenére sem tudják behozni lemaradásukat. A végeredmény végül 16-22 lett a sárospataki csapat javára.
 

 
Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com