Sárospatak - Mezőkeresztes kézilabda mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2020. október 27. kedd, 13:43
alt

A mezőkeresztesi női kézilabda csapat idegen környezetben játszotta a soron következő mérkőzését 2020. október 18-án. Ez alkalommal Sárospatak otthonába utaztak.

Az 1. félidőt az első percekben a keresztesi csapatnak sikerült jobban indítani egymás után három találattal. Röviddel ezután azonban a hazai csapat szépített. A félidő első felében a vendég csapat bizonyult az erősebbnek és folyamatosan megtartotta vezető pozícióját.
A félidő második felében a hazai csapat próbálta behozni a hátrányát, a próbálkozások sikeresnek bizonyultak, így a félidei eredmény 10:14  lett a vendégek javára.
 
A 2. félidőt szintén a keresztesi csapat indította.  A félidő első felében a hazai csapat szinte tehetetlennek tűnt a vendégek erős támadásaival szemben, akik egyre csak növelték az előnyüket.
A félidő második felében a hazai csapat igyekezett felzárkózni, de nem tudta behozni a hátrányát. A félidő végére a keresztesiek előnye 10 pontosra emelkedett, így  a végeredmény 21:31 lett a keresztesi csapat javára.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com