Összefoglaló - a Mezőnyárád SE őszi szezonja
Írta: Eleven Televízió   
2020. november 20. péntek, 09:09
alt


Véget ért a bajnokság őszi szezonja a megyei III. osztály dél-borsodi csoportjában szereplő Mezőnyárád felnőtt együttese számára. Összefoglalónkban a lejátszott találkozókról készült összeállítást és gólokat tekinthetik meg mérkőzésről mérkőzésre.

Az első őszi fordulóban  szeptember 5-én hazai környezetben léptek pályára. Szentistván együttesét fogadták otthonukba. A találkozó 2:2-es döntetlennel ért véget. A két nyárádi gólt Kaló Tibor és Horváth Róbert szerezte.
Szeptember 12-én Tiszapalkonya otthonába utaztak a nyárádiak, ahol 7 - 0-ra kaptak ki.
Szeptember 19-én Tiszabábolna együttese látogatott el a nyárádiakhoz. A találkozó 2:5 –ös vereséggel ért véget. A két nyárádi gólt Harangozó Ákos és Horváth Róbert szerezte.
Október 4-én Hejőszalonta ellen 3-0-ra kaptak ki.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Október 10-én Bükkszentkereszt ellen 3:5-re kaptak ki. A nyárádi gólokat Himer Gyula, Dányi Máté és Nagy Gergő szerezte.
Október 18-án Mezőkeresztes II-es számú csapata ellen 3-0 kaptak ki.
Október 24-én Szentistván otthonába utaztak a nyárádiak. A találkozó 3-1-es vereséggel ért véget. Az egyetlen nyárádi gólt Horváth Róbert szerezte.
Október 31-én hazai környezetben fogadták Tiszapalkonya együttesét. A mérkőzés 1:4-es vereséggel ért véget. A gólt Durdon László Dávid szerezte.
November 8-án Tiszabábolna ellen 9-2-re kaptak ki. A két nyárádi gólt Harangozó Ákos szerezte.

Mezőnyárád felnőtt csapata ősszel lejátszott 9 mérkőzésből 1 döntetlent és 8 vereséget tudhat maga mögött. Az döntetlen hazai pályán született, míg a 8 vereségből 3 hazai pályán, 5 pedig idegen környezetben.
Ezzel az eredménnyel a tabellán a 7. helyen végeztek a bajnokság őszi szakaszában.

 

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com