Összefoglaló - a BSC csapatainak őszi szezonja
Írta: Eleven Televízió   
2020. november 30. hétfő, 10:16
alt

Véget ért az őszi szezon a megyei II. osztály közép csoportjában szereplő Bükkábrányi SC felnőtt együttese számára. Most a lejátszott és felvételre került találkozókról készült összefoglalót és gólokat tekinthetik meg.
Első mérkőzésüket idegen környezetben játszották, augusztus 15-én. Mályi otthonába utaztak, ahol 1:5-re nyertek. Az 5 ábrányi gól közül  1 öngól volt, míg Bodzán Krisztián egyet, Juhász Bence pedig hármat szerzett.
Augusztus 23-án Cserépfalu együttesét fogadtak a Szép Pál Sport telepen.  A találkozó 3:1-es ábrányi győzelemmel ért véget. A 3 ábrányi gólt Bodzán Krisztián, Holicskó Gergő és Pusoma István szerezte.
Augusztus 30-án Mezőcsát ellen 5:4-re kaptak ki. A gólok közül Pásztor Zsolt Szabolcs és Bodzán Krisztián is kettőt – kettőt szerzett.
Szeptember 6-án Bogács ellen 1:0-ra kaptak ki.
Szeptember 13-án Köröm, ellen 4:1-re kaptak ki. Az egyetlen ábrányi gólt Holicskó Gyula szerezte.
Szeptember 20-án hazai környezetben léptek pályára. Sajószöged látogatott el az ábrányiakhoz, ahol 7:1-re kaptak ki az ábrányiak.  Az egyetlen ábrányi gólt Holicskó Gyula szerezte.
Szeptember 26-án Tiszakeszi ellen 4:2-re kaptak ki. A 2 ábrányi gólt Pusoma István és Pásztor Zsolt Szabolcs szerezte.
Október 4-én Vatta együttese ellen 9:1-re nyertek az ábrányiak. A 9 gól közül Holicskó Gergő 2-t, Prodán Márk 3-at, míg Györki Bence József, Pásztor Zsolt Szabolcs, Bodzán Krisztián és Holicskó Gyula egyet-egyet szerzett.
Október 10-én Bükkzsérc ellen 7:2-re kaptak ki. A 2 ábrányi gólt Szűcs Levente és Pásztor Zsolt Szabolcs szerezte.
Október 18-án Harsány ellen 5:0-ra nyertek. Az  5 ábrányi gól közül Juhász Bence 2-t, míg Bodzán Krisztián, Pusoma István és Rendes László egyet – egyet szerzett.
Október 24-én Ónod ellen 7:3-ra kaptak ki. A 3 ábrányi gól közül Bodzán Krisztián 2-t, míg Holicskó Gyula egyet szerzett.
November 1-én Tiszalúc csapata látogatott el az ábrányiakhoz. A találkozó 6:4-es ábrányi győzelemmel ért véget. A gólok közül Holicskó Gergő egyet, Pásztor Zsolt Szabolcs pedig 5-öt szerzett.
November 8-án Onga ellen 8:2-re nyertek az ábrányiak. A 8 gól közül Pásztor Zsolt Szabolcs 4-et, Prodán Márk 2-t, Pusoma István és Holicskó Gergő egyet – egyet szerzett.
Bükkábrány felnőtt csapata az ősszel lejátszott 13 mérkőzésből 6 győzelmet és 7 vereséget tudhat maga mögött. A 6 győzelemből 4-et hazai pályán, míg 2-t idegen környezetben sikerült elérni. A 7 vereségből 2-t hazai, míg 5-öt idegen környezetben szenvedtek el. Ezzel az eredménnyel a 8. helyen végeztek a tabellán.
 

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A Bükkábrányi SC ifi csapata az ősszel lejátszott 11 mérkőzésből 9 győzelmet és 2 vereséget tudhat maga mögött. A 9 győzelemből 4 hazai, míg 5 idegen környezetben született meg. A 2 vereséget idegen környezetben gyűjtötték be. Ezzel az eredménnyel a tabellán az 1. helyen végeztek.
A Bükkábrányi SC U14-es csapata az ősszel lejátszott 8 mérkőzésből 1 győzelmet, 1 döntetlent és 6 vereséget tudhat maga mögött. A győzelmet és a döntetlent idegen környezetben, míg a 6 vereségből 4-et hazai, 2-t  pedig idegen környezetben sikerült elérni. Ezzel az eredménnyel a tabellán a 8. helyen végeztek.
A Bükkábrányi Sport  Club utánpótlás korosztálya számára is lezárult az őszi szezon. Az U7-es, U9-es, U11-es és U13-as korosztály  az ősz folyamán több, Mezőkövesden megrendezett Bozsik tornán vett részt. A gyerekek mérlege nem alakult kedvezően, de sikerült szép győzelmeket is elérniük.

 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com