Szerzői jogok
------------------------------------------------------------------------

- Azzal, hogy belép a www.bvmedia.hu szájtrendszer  valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának:

- A bvmedia.hu webszájton található tartalom a BV Média Bt. tulajdona.
 
- A BV Média Bt. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
 
- A tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.
 
- A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.
 
- A honlapról értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
    a) nem módosítja az eredeti információt,
    b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.
 
- A BV Média Bt. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

 

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com