Bankautomata, majd a cukrászüzem volt a célpont Mezõkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2008. október 03. péntek, 21:31
Két mezõkeresztesi illetõségû lakos, egy 20 éves és egy fiatalkorú személy, a helyi takarékszövetkezet pénzkiadó automatáját szemelték ki szerdáról csütörtökre virradóan, hogy nagyobb mennyiségû készpénzhez jussanak.
Elhatározásukat tett követte, a -szerintük-megfelelõ eszközzel, egy baltával kísérelték meg kifordítani az automatát a falból.
Az utcán azért adódott némi forgalom, valószínüleg többször "megzavarhatták" õket, a hosszúra nyúló, sikertelen próbálkozással végül felhagytak, és a szemközti cukrászüzemet vették célba.

Hirdetés_______________________________________________________________________





Itt már "sikeresebbek" voltak, a baltával az üzem bejáratát, majd az iroda bejáratát is befeszítették.
Egy pénzkazettából több tízezer forintot, egy LCD monitort, telefont vittek el, majd a zsákmányt egy idegen portán elrejtették, a készpénzen pedig megosztoztak.
Reggel mindkét helyszínrõl bejelentés érkezett a rendõrségre, a helyszínelés, és a nyomozói háttérmunka forró nyomon indult meg.
Itt következett az ügy egyik érdekes pillanata: a rendõrök azonosították az egyik elkövetõt, akit meglepetésükre felismertek az egyik helyszínen, ugyanis visszatért ide, és figyelte a rendõrök munkáját.
Õt itt el is fogták, hamarosan a másik elkövetõ is rendõri kézre került.
Az elkövetõk ezt követõen beismerõ vallomást tettek,dolog elleni erõszakkal, jelentõs értékre elkövetett lopás bûntett kísérlete, valamint ugyancsak dolog elleni erõszakkal, kisebb értékre elkövetett lopás bûntette miatt indult el ellenük eljárás-tájékoztatott minket a Bükkábrányi Rendõrõrs parancsnoka, Bajnóczky Mátyás.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!