2008. november 23-án, vasárnap Vatta ifjúsági és felnõtt csapatai az elõrehozott tavaszi fordulóban Sajószögedre utaztak.Az ifjúsági együttesek találkozója 11 órakor vette kezdetét.
A sajószögedi ifisták már a találkozó elején a kezükbe vették a mérkõzés irányítását, és ostromolták a vattaiak kapuját, míg a vattaiak nem igazán tudtak helyzetet kidolgozni.

Hirdetés_______________________________________________________________________






A 40. percben a vattai Berceli Marcell és a szögedi Molnár Gábor ugrottak egymásnak, aminek következtében a játékvezetõ mindkét játékosnak sárga lapot mutatott fel.

A 43. percben született meg a mérkõzésen az elsõ találat, a sajószögedi Hajnal Roland talált be a vattai kapuba, így egy gólos elõnyre tettek szert.

Majd egy perccel késõbb a sajószögediek elõnyre máris két gólosra növekedett, mikor Czagány Dávid a 44. percben újabb találatot szerzett.

Az elsõ félidõ 2-0-ás sajószögedi elõny mellett ért véget.

A 2. játékrészben sem változott a játék képe, a szögediek irányították a találkozót.

A 65. percben a szögedi Galambossy Botond részesült sárga lapos figyelmeztetésben.

Majd a 67. percben a vattai Farkas Szabolcsnak is felmutatott egy sárga lapot a játékvezetõ.

 

A vattai ifistáknak a mérkõzésen egyetlen egyszer sem sikerült betalálni az ellenfelük kapujába, így a Sajószöged-Vatta ifjúsági labdarúgó mérkõzés végeredménye 2-0 maradt.

 

 

A Sajószöged-Vatta felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés 13 órakor vette kezdetét.

 

 

A találkozó nagy iramban kezdõdött, azonban inkább a szögedi együttes voltak aktívabb, õk dolgoztak ki lehetõségeket.

 

A szögedi helyzetek ellenére azonban a 22. percben mégis a vattaiak szereztek vezetést, ekkor Kõmûves János talált be az ellenfelük kapujába, így 0-1 lett a mérkõzés eredménye.

A 26. percben azonban a szögedieknek máris sikerült kiegyenlíteniük, Kovács András gólja révén 1-1 lett a találkozó állása.

A találkozó 36. percében azonban a vattaiak újra átvették a találkozón a vezetést, ezúttal Kun Bertalan volt eredményes, így 2-1 lett az állás javukra.

Az elsõ 45 percnek tehát 2-1-es vattai elõny mellett vetett véget a játékvezetõ.

Az 59. percben a vattai Vass Tamásnak mutatott fel sárga lapot a játékvezetõ szabálytalan megmozdulásáért.

A 61. percben büntetõ rúgást ítélt a játékvezetõ a szögediek javára, azonban a 11-est értékesíteni nem tudták, hiszen a vattaiak hálóõre hárította a lövést.

A 63. percben Kun Bertalannak mutatott fel sárga lapot a játékvezetõ.

A 67. percben a sajószögedieknek sikerült ismét kiegyenlíteniük, ezúttal Lengyel Ákos volt eredményes, így 2-2 lett a találkozó állása.

A 75. percben pedig a hazaiak a mostani találkozón elõször megszerezték a vezetést, Hajas Bálint gólja révén 3-2 lett az eredmény javukra.

A gólt követõen a játékvezetõ a reklamáló vattai játékosok közül kettõnek is sárga lapot mutatott fel.

A 90. percben a játékvezetõ büntetõrúgást ítélt a vattai együttes javára, valamint a 16-osán belül szabálytalankodó Hajas Bálintnak sárga lapot mutatott fel.

A 11-est Kun Bertalan értékesítette, így 3-3 lett a mérkõzés állása.

A hátra lévõ néhány percben pedig már nem született újabb találat így a Sajószöged-Vatta felnõtt bajnoki mérkõzés végeredménye tehát 3-3 maradt.

További eredmények és tabella
itt, a Bükkábrány-Szalaszend mérkõzésnél.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!