Véget ért a 2008/2009. évi megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság közép csoportjában szereplõ Vatta együttesei számára a bajnokság. Most az ifjúsági együttes õszi szezonjában lejátszott mérkõzéseirõl készült összefoglalót és gólokat tekinthetik meg mérkõzésrõl mérkõzésre.

Hirdetés_______________________________________________________________________





Az 1. fordulóban augusztus 9-én a vattai sportpálya adott otthont a Vatta- Sajószöged labdarúgó mérkõzéseknek. Az ifistáknak még ekkor nem sikerült gyõzelemmel megörvendeztetni közönségüket, 2-1-es gólarányú vereséget szenvedtek el. Az egyetlen bükkábrányi gólt Urbán Tamás lõtte.

A 2. fordulóban, augusztus 16-én a vattaiak Bogács ellen mérkõztek meg, ezúttal idegenbe utaztak, ahol az ifisták újabb vereséget szenvedtek el, ezúttal 5-2 arányban. Az vattai gólokat Utrbán Tamás és Szkalinszki János szerezte.

A 3. fordulóban a vattaiak hazai pályán mérkõzhettek meg Tiszapalkonya csapataival. Az ifistáknak még ekkor sem sikerült nyerni, ezúttal 3-3-as gólarányú döntetlent értek el, a pontszerzéshez Béres Roland kettõ míg Tamás Péter egy góllal járult hozzá

 

2008. augusztus 31-én ismét hazai környezetben léptek pályára a vattaiak, ezúttal Harsány ellen mérkõztek meg és 7-0-s gólarányú vereséget szenvedtek el.

 

 

2008. szeptember 7-én Vatta együttesei Szentistvánra utaztak, ahol ismét nagy gólarányú vereséget szenvedtek el, 6-0 arányban kaptak ki.

 

 

A 6. fordulóban, szeptember 14-án Mezõkeresztes csapatai érkeztek a Vattára. A vattai ifisták megszerezték a bajnokságban elsõ gyõzelmüket, hiszen 5-1-es gólarányú gyõzelmet értek el.

 

A 7. fordulóban szeptember 21-án a Vattaiak Hernádnémetibe utaztak. Az ifjúsági csapatok mérkõzésén a hazaiak nyerni tudtak 5-1 arányban gyõzték le az vattaiakat. Az egyetlen vattai gólt Fehér Dániel rúgta.

 

Szeptember 28-án hétvégéjén Sajósenyei csapatai érkeztek a Vattára. Az ifjúsági együttesek találkozóján a vattaiak 2-1arányban nyertek.

 

 

A Szalaszend-Vatta ifjúsági labdarúgó mérkõzésen, amely október 5-én került megrendezésre, a vattaiak 3-0 arányban kaptak ki.

 

Október 5-én Vatta csapatai Bükkzsérc együtteseit fogadták hazai pályán. Az ifisták 5-2-arányban kaptak ki a zsérciektõl. A két vattai gólszerzõ Béres József Alex és Vas Béla voltak.

Október 12-én Vatta csapatát fogadták a Bükkábrányiak. Ezen a találkozón összesen 9 gól született, de ebbõl 4-et a vattaiak, míg 5-öt az ábrányiak szereztek ,így végül a bükkábrányi ifisták szerezték meg a 3 bajnoki pontot. A gólszerzõk Csanálosi Dávid, Vas Béla, Béres József Alex és Kovács Gergõ voltak.

A 12. fordulóban, hazai mérkõzésükön a vattaiak Szirmabesenyõt fogadták. A mérkõzés 4-3-ás gólarányú szirmabesenyõi gyõzelmet hozott.

2008. november 2-án a Vattaiak Nyírjes-Szirma ellen mérkõztek meg idegenben. Az ifisták mérkõzését a szirmaiak 7-3 arányban nyerték meg. A vattai gólszerzõk Tamás Péter, Béres József Alex és Csanálosi Dávid voltak.

 

2008. november 9-ém a vattaiak utolsó hazai mérkõzésüket játszották Emõd ellen. Az vattai ifisták 6-0- arányban kaptak ki Emõd ificsapatától.

 

 

A 15. fordulóban Sajóvámosra utazott Vatta ifjúsági és felnõtt csapata. Az ifisták mérkõzésén 13 gól született, amelybõl a vattaiak csupán 2-õt szereztek, így 11-2-re kaptak ki.

 

 

2008. november 23-án az elõrehozott tavaszi elsõ fordulóban az vattaiak újra idegenbe utaztak, ezúttal Sajószögedre. Itt 2-0-s gólarányú vereséget szenvedtek el.

 

 

Vatta ifjúsági együttese tehát nem túl sikeres õszi szezonon van túl. A 16 mérkõzésbõl – amelybõl egy már az elõrehozott tavaszi forduló volt – csupán 2 gyõzelmet és 1 döntetlent tudott elérni a csapat, a 13 vereség mellett.

 

A jövõ héten a felnõtt csapat õszi szezonban lejátszott mérkõzéseirõl készült összefoglalót tekinthetik meg, majd azt követõen elemezzük a bajnokságot a vezetõséggel és játékosokkal stúdióbeszélgetés keretében.




Az ifjúsági csapat tabellája (kattintson a képre a nagyításhoz):

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!