Közmeghallgatás volt Mezõnyárádon
A mezõnyárádi önkormányzat képviselõ-testületének közmeghallgatására január 26-án került sor a házasságkötõ teremben. A fórumra az elmúlt évi alkalmakhoz képest több lakos jött el, akik számára beszámolók elhangzása után lehetõség volt a kérdések feltevésére, észrevételek, kritikák megfogalmazására.
Ebben a mostani összeállításban a közmeghallgatás beszámoló részét láthatják elsõsorban, de a közel 2 órás fórumot természetesen teljes egészében is megtekinthetik január 29-én, csütörtökön 17 óra 30 perctõl.

Hirdetés_______________________________________________________________________





 

A lakosság és a képviselõk részérõl kérdés érkezett a 2008. év végi költségvetéssel kapcsolatban, hogy annak adatait részletesebben mutassák be, csakúgy mint az idei terveket.Hiányolták az idei évre szóló kidolgozott koncepciót.
Égetõ kérdésnek vélték, hogy mi lesz az oktatási intézménnyekkel a jövõben?
A közelben újul majd meg a mezõkeresztes-mezõkövesdi repülõtér, kérdés érkezett, hogy az önkormányzat milyen lépéseket tesz, hogy ne legyen zajterhelés a közeljövõben.
A tervezett fürdõberuházással kapcsolatban több kérdés, észrevétel érkezett az esetlegesen érintett épületek helyettesítése, a terület mostani állapota kapcsán, és a beruházással kapcsolatban a polgármester által elmondottakra reagálva.
Kérdésként merült fel, hogy a fõutca felújítására beadott pályázatba miért nem került bele több útszakasz, illetve az, hogy a nehézgépjármûveket miért nem tiltják ki a település útjairól.
Összefoglalónk, ahogy már említettem az elején is, nem teljes körû.Most elsõsorban a beszámolókra próbáltunk koncentrálni, a közmeghallgatást január 29-én, csütörtökön 17 óra 30 perctõl tekinthetik meg teljes egészében, vágatlan formában.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!