AZ UNICEF-tõl kapott játékokat a vattai óvoda
Az ENSZ gyermekalapja, az UNICEF a világ 157 országában mûködik, így õket tekinthetjük a legnagyobb gyermekvédelmi szervezetnek. Több százezer önkéntessel segítik elsõsorban azokat a gyerekeket, akik olyan országban élnek, ahol az alacsony nemzeti jövedelemmel szemben nagy a gyermeknépesség, és a csecsemõhalandóság.
A szervezet Magyarországon is jelen van 1975 óta, és hazánkban is áldozatos, önzetlen munkát végeznek az országban és a világ többi pontján élõ, nehéz sorsú gyerekek megsegítésére.
Az UNICEF ezen kívül nagy figyelmet fordít arra is, hogy olyan játékokkal segítsen akár a jobb környezetben élõ gyerekeken is, amelyek készségeiket, képességeiket fejlesztik.

Hirdetés_______________________________________________________________________






A fejlesztõ játékoknak óriási szerepe van a gyermekek fejlõdésében, hiszen ezáltal bõvül a világról alkotott képük, és értékrendet tekintve helyesebb irányba neveli õket-amelyre, valljuk be, nagy szükség van napjainkban.
A vattai óvodában hétfõn kapták meg a gyerekek ezeket a játékokat, amelyeket nagy örömmel vettek birtokba. A közel 60 ezer forint értékû UNICEF-adomány két nagy dobozban érkezett meg hozzájuk, minden játékból két darab van.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!