Két személyautó ütközött Bükkábrányban-frissítve!
Írta: Eleven Televízió   
2009. február 23. hétfő, 12:09
A sûrû hóesés, a csúszós út nagyobb odafigyelést igényel a sofõrök részérõl.A környezeti tényezõk mellett a helytelen sebesség-megválasztás volt az alapvetõ oka annak a balesetnek, amely hétfõ reggel történt a 3-as számú fõúton Bükkábrány belterületén, fél 9 és 9 óra között.

Hirdetés_______________________________________________________________________




Egy személyautó Mezõkövesd felé haladva fordult keresztbe a Malomtanya és a Gagarin utca közötti szakaszon a fõúton a vélhetõen lefagyott úton, egy szembõl jövõ terepjáró pedig nem tudott idõben lefékezni, így belerohant a személyautó anyós ülés felõli oldalába.
A kisebb jármû mindkét utasa megsérült az ütközés következtében, az anyósülésen utazó utas súlyos, életveszélyes sérüléseket, a vezetõ könnyebb sérüléseket szenvedett.A terepjáró vezetõje nem sérült meg a balesetben.
A személyautó utasát a helyszínre érkezõ tûzoltóknak kellett kiszabadítani a jármûbõl, a helyszínre érkezõ két mentõautó mindkét sérültet a megyei kórházba szállította.
Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére, mintegy két órára le kellett zárni, addig a forgalmat Bükkábrány kisebb utcáin keresztül engedték át a rendõrök.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!