Farsangi mulatság a bükkábrányi iskolában
Február 21-én rendezte meg a Diákönkormányzat Bükkábrányban az általános iskolások farsangi bálját a Sport- és Szabadidõközpontban. Az est bevételébõl gyermekprogramok és nyári táborok kerülnek támogatásra. A rendezvény a 8. osztályosok nyitótáncával kezdõdött Az elmúlt évekhez hasonlóan most is a csoportos jelmezek domináltak az estén. Az egyetlen egyéni jelmezes egy szamuráj volt.

Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 

 

 

 

Általában elmondható, hogy osztályok fogtak össze és a maskarák bemutatása mellett egy kis koreográfiát vagy mûsort is elõadtak.
A hattagú zsûri pedig nem helyezéseket hanem legeket osztott ki különbözõ kategóriákban, így senki sem távozott üres kézzel. Felléptek még a Bibe Time Táncstúdió növendékei is, akik között szép számmal vannak bükkábrányi táncosok is.
A szülõi munkaközösség erre az alkalomra egy meglepetéssel is készült, hiszen az est folyamán fellépett Josh és Jutta osztatlan sikert aratva a gyermekek és felnõttek között is. Tombolahúzás és az elmaradhatatlan tánc zárta a 2009. évi farsangot Bükkábrányban.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!