A Vattai Futball Club együttesei 2009. március 14-én, szombaton a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság tavaszi szezonjának elsõ mérkõzésén Tiszapalkonyára utaztak.
Az ifjúsági együttesek találkozója 12 óra 30 perckor vette kezdetét. Õsszel Vattán találkozott egymással a két csapat, akkor 3-3-as gólarányú döntetlent értek el egymás ellen.

Hirdetés_______________________________________________________________________






Nem kellett sok idõ ahhoz, hogy gól szülessen, a 10. percben a tiszapalkonyai Zombor Tamás szerezte meg a vezetést csapatának.

A 14. percben a játékvezetõ büntetõrúgást ítélt a palkonyaiak javára. A 11-est Ágoston Ferenc értékesítette, így negyed óra elteltével máris 2 gólos elõnyre tettek szert a hazaiak.

Az elsõ félidõben a vattai ifisták elõtt nem igazán adódott lehetõség, említésre méltó helyzetet nem tudtak kidolgozni.

A 34. percben a palkonyai ificsapat tovább növelte elõnyét, ismét Ágoston Ferenc volt eredményes, így 3-0-ra változott a mérkõzés eredménye.

A 35. percben vette elõ a bíró elõször a sárga lapját és mutatta fel a vattai Tamás Péternek.

 

Az elsõ játékrészben a vatta ificsapatnak nem sikerült egyszer sem a labdát nem sikerült a hálóba juttatni, így a félidei eredmény 3-0 maradt.

 

A 46. percben a palkonyaiak újabb találatnak örülhettek, ezúttal Gulyás Dávid szerzett gólt csapatának, így 4 gólosra nõtt a két csapat közötti különbség.

Az 55. percben a játékvezetõ a palkonyai Halász Ádámnak mutatott fel sárga lapot szabálytalan megmozdulásáért.

 

A Tiszapalkonya-Vatta ifjúsági labdarúgó mérkõzés végeredménye 4-0 maradt.

 

A Tiszapalkonya-Vatta felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés 14 óra 30 perckor vette kezdetét. Az õszi szezonban Vattán találkozott egymással a két együttes, ahol 3-1-es gólarányú palkonyai gyõzelem született.

A tiszapalkonyai csapat a 11. percben megszerezte a vezetést jelentõ találatot, Gellérfi István talált be a vattai kapuba, így 1-0 lett az eredmény.

A 28. percben a játékvezetõ elõvette a sárga lapot és mutatta fel a vattai Német Attilának.

 

Az elsõ félidõben a vattai csapat próbálkozásai az egyenlítésre nem jártak eredménnyel és a palkonyai együttesnek sem sikerült tovább növelnie már az egy gólos elõnyét, így a második 45 perc 1 gólos hazai vezetés mellett vette kezdetét.

 

A 49. percben a palkonyai Bakó Zsoltnak mutatott fel sárga lapot a játékvezetõ.

A 63. percben a palkonyai csapatnak sikerült újabb találatot elkönyvelnie, ezúttal Bakó Zsolt talált be a vattai kapuba, így 2-0-ra változott az eredmény.

A 74. percben három gólosra nõtt a két csapat közötti különbség, ezúttal Mátyás István volt eredményes palkonyai részrõl, így 3-0 lett az állás.

A 79. percben egy szabálytalanságot követõen a palkonyai Mátyás István és a vattai Baba József szólalkozott össze a játéktéren olyan csúnyán, hogy a bíró mindkét játékosnak piros lapot mutatott fel.

A 90 perc lefújását követõen tehát a palkonyai együttes örülhetett, hiszen 3-0 arányban gyõzték le Vatta csapatát, azonban a Vattai FC óvást nyújtott be a szövetséghez, mivel a palkonyaiak jogosulatlanul – 5. sárga lap után – szerepeltettek egy játékost, így, ha a szövetség helyt ad az óvásnak a 3 pontot mégis a vattai csapat könyvelheti majd el.
A döntésrõl a késõbbiekben beszámolunk.

További eredmények és tabella
itt, a Bükkábrány-Harsány mérkõzésnél.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!