A Magyar Kupa megyei selejtezõjének 1. fordulójában 2009. március 18-án, szerdán a megyei II. osztályú Vatta csapata a megyei III. osztályú Tiszabábolna otthonába látogatott.
A mérkõzés elsõ félidõben a vattaiak elõtt adódott lehetõség a gólszerzésre, õk birtokolták többet a labdát, azonban azt a hálóba juttatni nem tudták.

Hirdetés_______________________________________________________________________






A 18. percben a hazai csapat szerzett vezetést, Szombati Csaba gólja révén 1 gólos elõnyre tettek szert a bábolnaiak.

Fél óra elteltével a hazai tiszabábolnaiak tovább növelték elõnyüket, ekkor Vidu Oszkár szerzett gólt csapatának, így 2-0 lett a mérkõzés állása.

A vattai csapat a helyzetei ellenére nem tudta megszerezni az elsõ találatát, ellentétben a hazaiakkal, akik a 41. percben Kovács László révén megszerezték 3. góljukat is, így 3-0 lett a találkozó eredménye.

Az elsõ félidõnek 3-0-s tiszabábolnai elõny mellett vetett véget a játékvezetõ.

A 2. félidõben a vattai csapat összeszedte magát és ostromolták a hazaiak kapuját, amelynek eredményeként a 47. percben máris megszerezték elsõ góljukat, Tímár Norbert találata 3-1-re módosította az eredményt.

Az 59. percben a vattaiaknak sikerült egy gólosra csökkenteni a két csapat közötti különbséget, ezúttal Ficsór Richárd volt eredményes, így 3-2 lett az állás.

A vattaiak törekvései az egyenlítésre a 78. percben hozták meg az eredményt, hiszen ekkor Bukta István szerzett gólt csapatának, így a vattaiak kiegyenlítettek 3-3 lett a mérkõzés eredménye.

A mérkõzésbõl még hátra lévõ idõben a vattaiak elõtt adódott volna még lehetõség arra, hogy megszerezzék a 4. góljukat is és átvegyék a vezetést, azonban ez nem történ meg, így a Tiszabábolna-Vatta Magyar Kupa selejtezõ mérkõzés végeredménye 3-3 maradt, és így – mivel Tiszabábolna együttese alacsonyabb osztályú bajnokságban szerepel – a továbbjutás a hazaiakat illette meg.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!