2009. április 11-én, szombaton a Vattai Futball Club csapatai hazai környezetben látták vendégül Hernádnémeti ifjúsági és felnõtt csapatait.
Az ifjúsági együttesek találkozóján, amelyrõl felvétel nem készült, a vattai ifisták Csanálosi Dávid elsõ félidõben rúgott két találatával a félidõben 2-1-re még vezettek, azonban a mérkõzés végén mégis a hernádnémetiek örülhettek, hiszen õk kettõt rúgtak, és csak egy gólt kaptak, így 3-2 arányban gyõzték le a vattai ifistákat.

Hirdetés_______________________________________________________________________






A Vatta-Hernádnémeti felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés 16 óra 30 perckor kezdõdött. Õsszel Hernádnémetiben a két csapat közötti összecsapás 3-1-es gólarányú Vattai gyõzelmet hozott.

A találkozó a vattaiak helyzeteivel vette kezdetét, a hernádnémeti csapat elõtt nem sok lehetõség adódott a gólszerzésre.

A 35. percben mutatta fel a bíró a mérkõzésen elõször a sárga lapot a hernádnémeti Balogh Árpádnak.

A találkozó 41. percében született meg az elsõ találat, amelynek a vattaiak örülhettek, Vass Tamás talált be az ellenfél kapujába, így a hazaiak egy gólos elõnyre tettek szert.

Az elsõ játékrészben tehát a vattaiak egyetlen találatán kívül több gól nem született, így a második félidõ egy gólos vattai vezetés mellett kezdõdött el.

Az 50. percben a hernádnémeti Makó László és a vattai Juhos Tamás szólalkozott össze, amiért a bíró elõvette a sárga lapját és mutatta fel mindkét játékosnak.

A 65. percben a hernádnémeti csapatnak sikerült betalálni a vattai kapuba, Vadászi László volt eredményes így kiegyenlítettek, 1-1 lett az állás.

A vattaiak törekvéseinek eredményeként a 80. percben sikerült újból átvenniük a vezetést, Kõmûves János gólja révén 2-1-re változott az állás.

 

Majd 5 perccel késõbb,a 85. percben be is biztosították a gyõzelmet, amikor Juhász Krisztián szerzett gólt, így 3-1 lett az állás.

A továbbiakban több találat már nem született, így ez maradt a végeredmény is.

 

További eredmények és tabella (felnõtt):



További eredmények és tabella (ifi):




Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!