Tájékoztató a bükkábrányi oktatási intézményekbe való beiratkozásról
Mostani összeállításunkban tájékozódhatnak a bükkábrányi intézményekbe való beiratkozásról, valamint arról, hogy milyen lehetõségeket kínálnak az egyes intézmények.

 

Hirdetés_______________________________________________________________________





Óvodai beiratkozás

 Riportunkban Kiss Sándornét a Körzeti Óvoda vezetõjét kérdeztük mit is kell tudni a beiratkozásról.



Iskolai beiratkozás

Bükkábrány községben szeptembertõl az átalakult intézményi struktúrában az Általános Mûvelõdési Központ keretében nagyobb lehetõségekkel még színesebb iskolai élettel, várják a kicsiket.Az elsõsök beiratkozásának idõpontja 2009. április 27-én 14-tõl 17 óráig, április 28-án 8 órától 12 óráig történik. Egy tanító tanítja a gyermekeket 3. osztályig, délután pedig egy napközis tanító saját tanteremben foglalkozik barátságos környezetben velük.

Szoros kapcsolatot tartanak fen az óvodával, nagycsoportal így rálátnak a tevékenységükre, és erre építve játékosan fokozatossággal szoktatják õket hozzá az iskolai rendhez. Az intézményben lehetõség van igény szerint zene, tánc oktatásra illetve felmenõ rendszerben nyelvi képzést és testnevelés emelt óraszámban tanulhatnak a gyermekek. Fejlesztések közül logopédiai fejlesztés folytatódik az óvoda után akinél szükséges, gyógytestnevelésre van lehetõség. Minden elsõst szakember mér fel és ha szükségesnek látja javasolja a foglalkozásra járást. A speciális nevelést igénylõ gyermekeket is helyben fejlesztik.Az intézmény bekapcsolódott az iskolatej programba. 2. osztályban szervezett úszásoktatásra van lehetõség. 6. osztályban erdei iskolában kirándulhatnak a gyermekek. A szociális rászorult gyermekeknek kedvezményes étkezésre van lehetõség a kor elvárásainak megfelelõ központi konyhában.

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!