Május 1-jével elkezdõdött a strandszezon a mezõkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdõben. 2009-ben is kedvezõ árakon látogathatják a fürdõzõk a kövesdi strandot.
Az elmúlt évek gyakorlatát folytatva a 2009 elsõ három hónapjában is az elõzõ évi árakon válthattak belépõt a látogatók.
Április 4-étõl árkorrekciót hajtottak végre, ami azt jelenti, hogy az infláció mértékével emelkedtek meg a jegyárak.

 

Hirdetés_______________________________________________________________________





Az elõ- és utószezonban – június 15-ig, illetve szeptember 1-jétõl reggel 7-tõl este 6-ig-ig tart nyitva a fürdõ.
Ebben az idõszakban a felnõtt jegyet 1300 Ft-ért, míg az ifjúsági (4-18 év), valamint a nyugdíjas belépõt 1000 Ft-ért válthatják meg. Lehetõség van családi jegy megváltására is (2 felnõtt + 2 gyerek, vagy 2 nyugdíjas), amely 4300 Ft-ba kerül.
A fõszezonban, június 15-étõl – augusztus 31-éig két órával tovább, este 8 óráig lesz nyitva a fürdõ. A hullámmedence mellett, a kör-, valamint a gyermekmedence is üzemelni fog, emiatt lesznek változások a belépõk áraiban.
Az említett idõszakban a felnõttek 1500 Ft-ért, az ifjúsági korúak és a nyugdíjasok 1150 Ft-ért, míg a családi jegyet igénylõk 4950 Ft-ért válthatnak jegyet.
A mezõkövesdi állandó lakosok a lakcímkártya bemutatásával szezontól függetlenül 650 Ft-ért látogathatják a fürdõt.
Kedvezményes áron fürödhetnek azok is, akik délutáni bilétával látogatnak a Zsóryba. 580 Ft-os egységáron elõ és utószezonban 14 órától, míg fõszezonban 16 órától lehet igénybe venni ezt a lehetõséget.
Az öt alkalomra szóló bérletek szezontól függetlenül felnõttek számára 5800 Ft-ba, míg az ifjúsági és a nyugdíjas bérletek 4500 Ft-ba kerülnek.
(forrás: Mezõkövesdi Média KHT.)

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!