2009. május 17-én vasárnap Vatta ifjúsági és felnõtt együttesei idegenben léptek pályára, ezúttal Szirmabesenyõ otthonába utaztak.
Az ifjúsági együttesek találkozója 15 órakor vette kezdetét. Õsszel Vattán a két ificsapat közötti mérkõzés 4-3-as gólarányú szirmabesenyõi gyõzelemmel ért véget.

Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 

 

 


A szirmai ifisták már a 7. percben megszerezték a vezetést, Juhász Balázs gólja révén egy gólos elõnyre tettek szert.
Az elsõ félidõben a vattai ifisták megpróbáltak megtenni mindent azért, hogy egyenlíteni tudjanak, de nem sikerült nekik.
A 38 percben a szirmabesenyõi ifisták újabb gólt szereztek, ezúttal Kovács Gergõ lõtt gólt, így 2-0 lett az eredmény.
A 44. percben a szirmabesenyõieknek sikerült újabb találatot elkönyvelni, Pándi Dávid gólja 3-0-ra változtatta a találkozó állását.
Az elsõ félidõ tehát 3 gólos hazai elõny mellett ért véget.

A 61. percben a szirmai ifisták Juhász Balkázs gólja révén tovább növelték elõnyüket, így 4-0 lett az állás.

A szirmaiak a 78. percben ismét gólt szereztek, Bertók Levente talált be a vattai kapuba, így 5-0 lett az eredmény.
A 80. percben a játékvezetõ 11-est ítélt a szirmabesenyõi ifisták javára. A büntetõt Skernyák Levente értékesítette, az eredmény pedig 6-0-ra módosult.
A 70. percben a vattaiak Csanálosi Dávid révén ismét gólt szereztek, így 2-4 lett a mérkõzés eredménye.
A hazai ifisták még a találkozó végén, a 83. percben még betaláltak a vattai kapuba, Juhász Balázs volt ezúttal is eredményes így 7-0 lett az eredmény.
A Szirmabesenyõ – Vatta ifjúsági labdarúgó mérkõzés végeredménye 7-0 maradt.

A Szirmabesenyõ-Vatta felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés 17 órakor vette kezdetét. Õsszel Vattán találkozott egymással a két csapat, ahol a besenyõiek 2-0 arányban gyõzték le a vattaiakat.
A találkozón a szirmabesenyõi együttes a 12. percben szerezte meg a vezetést, Nyitrai Péter talált be a vattai kapuba, így 1-0 lett az eredmény.
A 18. percben a vattai csapatnak sikerült kiegyenlítenie, Tímár Norbert találata révén 1-1-re változott a mérkõzés állása.
A 32. percben mutatta fel a bíró a mérkõzésen elõször a sárga lapot a vattai Német Attilának szabálytalan megmozdulását követõen.
A 37. percben pedig a szirmabesenyõi Kristóf Zoltán is sárga lapos játékvezetõ figyelmeztetésben részesült.
A besenyõi csapat a 45. percben ismételten megszerezte a vezetést, ezúttal Hozdik Gábor volt eredményes, így 2-1-re módosult az eredmény.
Az elsõ játékrészben újabb találat már nem születet, így az elsõ 45 perc 2-1-es szirmabesenyõi elõny mellett ért véget.

Az 51. percben a besenyõi csapat megszerezte 3. találatát is, ezúttal ismét Hozdik Gábor volt eredményes, így 3-1re változott a találkozó állása.

Az 52. percben a vattai Baba József részesült játékvezetõi figyelmeztetésben, mivel szabálytalanul állította meg ellenfelét saját 16-osán belül, és büntetõrúgást is ítélt. A 11-est Tóth László értékesítette, így 4-1-re változott az eredmény.
A vattaiak próbálkozásai a gólszerzésre nem jártak eredménnyel. A mérkõzés végén javukra is büntetõt ítélt a bíró, azonban azt nem sikerült értékesíteniük, így maradt az eredmény változatlan.
A második játékrészben bár próbálkozások és lehetõségek adódtak a gólszerzésre, a vatta csapat elsõ félidõben szerzett 1 gólján kívül már több találat nem született, így a Szirmabesenyõ-Vatta felnõtt bajnoki mérkõzés végeredménye 4-1 maradt.

További eredmények és tabella
itt, a Bükkábrány-Szentistván mérkõzésnél.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!