Gyereknap és Madarak és Fák Napja a bükkábrányi iskolában
A bükkábrányi Arany János Székhelyiskolában május 25-én hétfõn a játéké és a szórakozásé volt a fõszerep, hiszen ezen a napon tartották a Madarak és Fák Napját valamint a Gyermeknapot. A délelõtt DÖK - közgyûléssel és új tisztségviselõk választásával kezdõdött. Ezután megemlékezés és felkészülés az akadályversenyre. A versenyen külön indultak az alsós és felsõs csapatok.
 

Hirdetés_______________________________________________________________________





Egy osztályból több csoport is alakult, hogy nekivágjanak a 4 vagy 5 állomásnak és teljesítsék a feladatokat. A megoldáshoz nem csak ügyességre volt szükség, hiszen a mozgásos feladatok mellett kirakó, teszt, logikai feladvány is szerepelt az egyes helyszíneken. Eközben az iskola udvarán megindult a fõzõverseny is ahol osztályonként mérkõztek egymással a gyermekek, illetve különbözõ szabadtéri játékokkal foglalhatták el magukat azok akik az indulásra vagy éppen már az eredményhirdetésre vártak. Az értékelésnél három kategóriában az elsõ három helyezettnek osztottak díjat, amely ebben az évben oklevél és gyümölcs volt.

Alsó tagozatosaknál elsõ helyezett lett a Black varjúk csapata, másodikok lettek a Sirályok és harmadik helyezést szerzett a Kanalasgémek csapata.
Felsõsöknél elsõk a Függõ cinegék, másodikok a Fokföldi mézevõk, harmadikok a Kakasok.
A fõzõversenyben elsõ lett az 5. osztály, második lett a 4. osztály, és harmadik a 8. osztály. Itt a zsûri egy különdíjat is kiosztott a 7. osztálynak.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!