Mezõnyárádon látható a természetfotó-kiállítás június 4-ig
Mezõnyárádon május 22-én nyílt meg a természetfotó-kiállítás, amely immár a harmadik településen kerül bemutatásra. Bükkábrányban és Vattán több mint 500-an látták már a kiállítást, és a tárlat idõközben meghívást kapott a Megyei Könyvtárba is.
A megnyitó alkalmával elsõként a Szederkényi Anna Tagiskola két tanulója szavalt el a természetrõl, a Madarak és Fák Napjáról szóló költeményt, majd a kiállítás szervezõi mutatták be a tárlatot.
Kleszó András, a Bükki Nemzeti Park természetvédelmi õre röviden bemutatta az õrszolgálat munkáját, valamint szót ejtett azokról a területekrõl, amelyeken a képek készültek.

Hirdetés_______________________________________________________________________





Ezt követõen leplezték le a képeket, illetve a kiállítás többi részét.
A kiállítás hétvégén is várta a látogatókat, majd hétfõn az iskola mind a nyolc osztálya ellátogatott a házasságkötõ terembe. A délelõtti rendhagyó természetismeret óra keretében Vukovich Ákos mutatta be a gyerekeknek a tárlatot, és beszélt a természetvédelem fontosságáról, majd Kovács Gyula a természetjárás szépségeirõl, az érintett tájak állat- és növényvilágáról mondott érdekes tudnivalókat a tanulóknak.
Kedden az óvodások is ellátogattak a kiállításra, akik szintén érdeklõdéssel szemlélték a képeket, valamint a kivetített fotókat, és a természetfilmeket.
A kiállítás egyébként június 4-ig minden nap 13-19 óráig tekinthetõ meg a házasságkötõ teremben, kivéve május 31-ét, és június 1-ét, amikor a tárlat zárva tart. A szervezõk mindenkit szeretettel várnak.

A kiállítás következõ állomása Mezõkeresztes lesz, ahol június 5-én, pénteken 17 órától lesz a megnyitó. A tárlat június 19-ig látogatható majd a Mûvelõdési Házban, minden nap (hétvégén is) 13-19 óráig.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!