Eredményesen versenyeztek a mezõnyárádi lovasok
A mezõnyárádi lovasklub versenyzõi az elmúlt hétvégén a Folyáson rendezett országos gyermek ügyességi lovasverseny következõ fordulóján vettek részt. Sallai Rebeka, Hajnal Eszter Virág, Komjáti Krisztina, és Petõ Brigitta több versenyszámban is eredményesen szerepeltek.
Petõ Brigitta, aki tavaly országos bajnoki címet szerzett a versenysorozatban, Bref nyergében állt rajthoz a a kispóni kategóriában.

Hirdetés_______________________________________________________________________






A hucul ménes fedezõ ménjével versenyezve a 2.helyet szerezte meg, ugyanebben a kategóriában Sallai Rebeka Goral Suta nyergében a 3.helyre futott be.
A nagy ugró ló kategóriában Rebeka Miranda nyergében az 5., Petõ Brigitta a 4.helyet szerezte meg, csakúgy, mint a nyílt ugró kategóriában.
Komjáti Krisztina az ügyességi könnyû nyílt kategóriában versenyezve, a középmezõnyben végzett Miranda nyergében.
Hajnal Eszter Virág több lóval is rajthoz állt a versenyen, a könnyû nyílt kategóriában a 4., 7., és 8.helyet érte el.
A gyerekek szép eredményt értek el, hiszen kategóriánként 15-20 lovas is rajthoz állt, összesen több mint 120 start volt a nap során.
A Forgács Ló Lovasklub versenyzõire további versenyek is várnak, egyrészt az országos gyermek ügyességi lovasverseny fordulóin állnak rajthoz, Jászberényben, Nádudvaron, valamint a mezõnyárádi, szeptember 12-13-ai lovasnapokon, és a versenysorozat október elsõ hétvégéjén rendezett döntõjén, Pátyon.
Másrészt a hucul ménes lovaival versenyezve is több hazai és külföldi erõpróbán is indulnak, így Jósvafõn, valamint Ausztriában, Lengyelországban, és Szlovákiában. A Hucul Ösvény elnevezésû versenysorozatra Jósvafõn, a ménes otthonában készülnek minden második hétvégén. Ebben a versenysorozatban is már több dobogós hellyel büszkélkedhetnek, Rebeka, Eszter, és Brigitta a gyermek és ifjúsági kategóriában, míg Gál Péter a felnõtt kategóriában versenyez.
Ezen felül a lovastorna bemutatóval is az ország több helyén elkápráztatják majd a közönséget a közeljövõben.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!