2009. június 13-án, szombaton 2008/2009. évi megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság zárásaként a kedvezõtlen pályaviszonyok miatt elhalasztott tavaszi elsõ fordulóját pótolták a csapatok.
Vatta ifjúsági és felnõtt együttesei hazai pályán fogadták Bogács csapatait. Az ifisták mérkõzése 15 órakor kezdõdött, amelyen 4-1-es gólarányú bogácsi gyõzelem született. A vattai gólszerzõ Csanálosi Dávid volt.

Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 

 

 

A Vatta - Bogács felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés 17 órakor kezdõdött.

 

A találkozót a vattaiak kezdték meg nagyobb lendülettel, õk alakítottak ki inkább helyzeteket, amelynek eredményeként a 18. percben meg is szerezték a vezetést, Kõmûves János találata révén egy gólos elõnyre tettek szert.

 

A vezetést azonban nem tudták sokáig megtartani a vattaiak, hiszen a bogácsiak a 24. percben máris egyenlíteni tudtak, Kada Gergõ találata révén 1-1-re változott az eredmény.

 

A 34. percben pedig a bogácsiak meg is fordították az állást, Kiss Gergõ talált be a vattai kapuba, így 1-2 lett a találkozó eredménye.

 

Azt elsõ félidõ végén a vattaiaknak azonban sikerült megszerezni 2. találatukat is, Vass Tamás volt eredményes, így kiegyenlített Vatta, 2-2 lett az állás.

 

A második 45 percet egyenlõ eséllyel, 2-2-es állás mellett kezdhették meg a csapatok.

 

A 47. percben a bogácsi Stáber Máté szabálytalankodott saját 16-osán belül amiért a bíró sárga lapot mutatott fel neki és a Vattaiak javára büntetõrúgást ítélt. A 11-est Vass Tamás értékesítette, így 3-2re változott a találkozó állása.

 

Az 53 percben a vattaiak újabb találatnak örülhettek, ezúttal Ficsór Richárd volt eredményes, így 4-2-re módosítva a mérkõzés eredményét.

 

A 67. percben a vattaiak tovább növelték elõnyüket, ismét Ficsór Richárd talált be a bogácsi kapuba, így 5-2 lett az állás.

 

A 78. percben a bogácsiak szereztek újabb találatot, Jankó Szabolcs lõtt gólt, így 5-3-ra változott az eredmény.

 

A 81. percben Bóta Attila találata révén ismét 1-re csökkent a két csapat közötti különbség, 5-4 lett az állás.

 

A 82. percben a játékvezetõ a vattai Baba Józsefnek és a bogácsi Jankó Szabolcsnak is piros lapot mutatott fel, így a két csapat az utolsó pár percet 10-10 fõvel fejezte be.

 
A hátra lévõ idõben több találat már nem született egyik fél részérõl sem, így a végig fordulatos, izgalmas és gólzáporos mérkõzésen a vattaiak 5-4 arányban gyõzték le Bogácsot és ezzel a gyõzelemmel a tabella 10. helyén zárták a bajnokságot.

További eredmények és tabella
itt, a Bükkzsérc-Bükkábrány mérkõzésnél.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!