Véget ért a 2008/2009. évi megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság közép csoportjában szereplõ Vatta együttesei számára a bajnokság.
Az elmúlt héten az ifjúsági együttes, most pedig a felnõtt csapat tavaszi szezonjában lejátszott mérkõzéseirõl készült összefoglalót és gólokat tekinthetik meg mérkõzésrõl mérkõzésre.

Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 

 

 


Tavasszal az elsõ mérkõzésre – mivel a 17. fordulóra kiírt mérkõzéseket a kedvezõtlen pályaviszonyok miatt elhalasztották – 2009. március 14-én került sor, amikor a vattaiak Tiszapalkonyára utaztak, ahol vereséget szenvedtek el, ezúttal 3-0 arányban kaptak ki.

2009. március 22-én Vatta együttese Harsányba utazott, ahol ismét vereséget szenvedtek el, 3-1 arányban kaptak ki. A Vattai gószerzõ Juhos Tamás volt.

A 20. fordulóban, március 29-én Szentistván csapatai érkeztek a Vattára, ahol a mérkõzés a szentistvániak 3-0 arányban nyerték meg.

A 21. fordulóban került sor a Mezõkeresztes-Vatta labdarúgó mérkõzésre. A vattaiak Bukta István és Gyöngy Tibor góljai révén két gólt szereztek, hasonlóan a keresztesiekhez, így a végeredmény 2-2-es döntetlen lett.

Április 11-én Hernádnémeti csapata érkezett Vattára. Az találkozón a vattaiak 3-1 arányban tudtak nyerni, így megszerezték a tavaszi szezon elsõ gyõzelmét. A vattai gólokat Vass Tamás, Kõmûves János és Juhász Krisztián szerezte.

A Sajósenye-Vatta bajnoki labdarúgó mérkõzésen, amely április 19-én került megrendezésre, a vattaiak 1-1-es gólarányú döntetlen tudtak elérni a hazaiakkal szemben. A vattai gólt Juhász Krisztián lõtte.

Április 26-án Vatta csapatai Szalaszend együttesét fogadta hazai pályán. A vattaiaknak sikerült ismét gyõzelmet elkönyvelni, 6-2 arányban gyõzték le a szalaszendieket, amely gyõzelemhez Baba József, Ficsor Richárd, Német Attila, Juhos Tamás, Kõmûves János és Gyöngy Tibor járult hozzá 1-1 góllal.

Május 3-án Vatta csapatát fogadták a Bükkzsérciek. Ezen a találkozón nem tudtak a vattaiak nyerni, 6-1 arányban kaptak ki. A vattai gól Ficsor Richárd nevéhez fûzõdik.

A 26. fordulóban, hazai mérkõzésükön a vattaiak Bükkábrány együttesét fogadták. A mérkõzés 2-1-es gólarányú bükkábrányi gyõzelmet hozott. A vattai gólt Bukta István lõtte.

2009. május 17-én a Vattaiak Szirmabesenyõ ellen mérkõztek meg idegenben. A találkozót a szirmaiak 4-1 arányban nyerték meg. A vattai gólt Tímár Norbert lõtte.

Május 24-én a vattaiak hazai környezetben játszottak Nyírjes-Szirma ellen. A végig izgalmas mérkõzésen, amelyen 9 gól esett, a vattaiak végül 5-4 arányban alul maradtak a vendégekkel szemben.. A vattai gólok közül Juhos Tamás kettõt, míg Vass Tamás és Ficsor Richárd 1-1-et szerzett.

A 29. fordulóban Emõdre utazott Vatta felnõtt csapata. A mérkõzése az emõdiek 2-1 arányban tudtak nyerni a vattaiak ellen. A vattaiak gólját Vass Tamás szerezte.

2009. június 6-án a vattaiak Sajóvámos ellen mérkõztek meg hazai pályán. A mérkõzésen Juhos Tamás, Bukta István és Kõmûves János találatai révén a vattai csapat 3-0 arányban gyõzte le a vámosiakat..

2009. június 13-án a kedvezõtlen pályaviszonyok miatt március 8-án elhalasztott tavaszi elsõ fordulót játszották le. A vattaiak Bogács csapatait fogadták. A mérkõzésen 9 gól született, amelybõl 4et a bogácsiak, míg 5öt a vattaiak szereztek, így a vattaiak könyvelhették el a 3 bajnoki pontot. A vattai gólok közül Vass Tamás és Ficsor Richárd 2-2-õt, míg Kõmûves János 1-et szerzett.

Vatta felnõtt csapata a tavasszal lejátszott 14 mérkõzésbõl 4 gyõzelmet és 2 döntetlen tudott elérni a 8 vereség mellett.
Mind a 4 gyõzelemmel végzõdõ mérkõzést hazai környezetben játszották, míg a két döntetlent idegenben érték el. A vereségek közül 3-at láthatott hazai közönség, míg 5-öt idegenben szenvedtek el.
Ezzel a tavaszi teljesítménnyel pedig a bajnokság végén a tabella 10. helyén végeztek.

Tabella (nagyításhoz kattints a képre):

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!