Nemzeti ünnepünkön, 2009. augusztus 20-án csütörtökön Vatta község önkormányzata és a Vattai Futball Club vezetõsége hagyományteremtõ szándékkal, immár 3. alkalommal rendezte meg a vattai sportpályán a Vatta szülöttjérõl, Szemere Bertalanról elnevezett kistérségi kispályás labdarúgó tornát.
A torna nyitányaként az önkormányzatot képviselve Veréb József, míg a sport klubot képviselve, K. Tóth János köszöntötte a csapatokat és a megjelenteket, majd ezt követõen kezdetét vette az 5 csapat részvételével zajló torna.

Hirdetés_______________________________________________________________________




A tornán részt vevõ együttesek között a Vatta felnõtt és Vattai ifjúsági csapat mellett Kisgyõr, Harsány, valamint Szentistván csapatai mérkõztek meg a vándor-serlegért.
A csapatok mindegyike játszott a másik 4 csapattal, tehát a vattai pályára kilátogatott nézõk összesen 10 mérkõzést láthattak.
A végeredmény pedig a következõképpen alakult: az elsõ helyet és ezzel együtt a kupát a Vattai felnõtt csapat nyerte meg 12 ponttal, a 2. Kisgyõr együttese lett 9 ponttal, a 3. Szentistván csapata 6 ponttal. A negyedik helyen a harsányiak végeztek 3 ponttal, míg az 5. pont nélkül a vattai ificsapat lett.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!