2009. szeptember 6-án, vasárnap a Vattai Futball Club csapatai hazai környezetben látták vendégül Sajóvámos ifjúsági és felnõtt együtteseit.
Az ifisták mérkõzésén, amely 14 óra 30 perckor kezdõdött a vattai ifisták 4-2 arányban nyertek.
A Vatta-Sajóvámos felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés 16.30-kor kezdõdött.

Hirdetés_______________________________________________________________________






A vattaiak lendülete már a 12. percben meghozta az eredményét, hiszen a 12. percben máris megszületett a mérkõzésen az elsõ találat, a Kõmûves János talált be a sajóvámosi kapuba, így 1 gólos elõnyre tettek szert.

A sajóvámosiakat meglepte a bekapott gól és csak nehezen tudták rendezni soraikat, amit a vattaiak kihasználva alakítottak ki helyzeteket, azonban elõnyüket tovább növelni már nem tudták. Az elsõ félidõben a sajóvámosiaknak nem sikerült a gólszerzés, így a második 45 perc egy gólos vattai elõny mellett kezdõdött el.

A 46. percben a vattai Offenbecker József könyvelhetett el a mérkõzésen elõször sárga lapot.

Az 51. percben a sajóvámosi kapus, Mitterpach Tibor reklamálását elégelte meg a bíró és mutatott fel neki is sárga lapot.

A 61. percben a sajóvámosi Paszternák Norbert állította meg szabálytalanul az ellenfelét így õ is sárga lapos játékvezetõi figyelmeztetésben részesült, majd néhány perccel késõbb a vattai Tímár Norbert szabálytalan megmozdulását is sárga lappal jutalmazta a bíró.

A 88. percben a sajóvámosi Hajkó Zsolt és K. Tóth Szabolcs esett egymásnak, így a bíró a zsebébe nyúlt és mutatta fel mindkét játékosnak a sárga lapot.

A 89. percben a vattai Kõmûves Roland is sárga lapos figyelmeztetésben részesült.

A 90. percben a sajóvámosi Varga Lászlónak is felmutatta még a sárga lapot a bíró ,azonban ezzel még nem volt vége, hiszen a 93. percben a lefújás elõtti pillanatokban még Mohácsi Lászlónak is felmutatta azt.

Az eredményen azonban nem következet be változást, így a találkozót Vatta együttese 1-0 arányban nyerte meg.

További eredmények és tabella - felnõtt - nagyításhoz kattints a képre!



További eredmények és tabella - ifi - nagyításhoz kattints a képre!


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!