Országos Könyvtári Napok - Bükkábrányi könyvtár színes programokkal várja az érdeklõdõket
Hagyománya van annak, hogy október hónapban a könyvtárak különbözõ rendezvényeken, programokon hívják fel a figyelmet e kultúraközvetítõ intézmények fontosságára. Idén október 5-11. között elsõsorban az 50 év felettiek figyelmét szeretnék ráirányítani arra, hogy a könyvtárak milyen lehetõségeket kínálnak az olvasásra, újfajta ismeretek szerzésére, tájékozódásra, bemutatkozásra, közös együttlétre. A bükkábrányi Jánosházi Sándor Könyvtár és Szabadidõközpont színes programokkal várja az érdeklõdõket.
Hirdetés_______________________________________________________________________





Október 5-én Babanapot
tartottak, 6-án a délelõtt és délután folyamán is vetélkedõk várták az óvodásokat és iskolásokat is, 7.-én 8 órától az Eleven Televízió Borsodi Mezõségrõl szóló filmjének bemutatóját, 10 órától pedig egy mesejátékot láthattak a gyerekek Bûntény az erdõben címmel. 8.-án 11 órától Korpás Károly számol be úti élményeirõl Csodálatos Európa címmel, majd ehhez kapcsolódva egy fotókiállítás is nyílik a Tornácos házban. Október 10.-én szombaton 18 óra 30 perckor a könyvtár névadó ünnepségére kerül sor majd az ünnepség után Dzsungel könyve musical elõadás láthatják az érdeklõdõk.

Kiemelt esemény lesz idén is a Könyves vasárnap október 11-én, amikor a könyvtárak rendkívüli nyitva tartással, sokféle meglepetéssel fogadnak mindenkit. Bükkábrányban délután 16 órától NET-re KÉSZ címmel internet használati ismereteket tartanak fõleg idõseknek.



Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!